Alıntı:
Abdullah07 Nickli Üyeden Alıntı
Kelle almayla korkutmadan doğru bilgi almak zor...
Sen dinleme onları işine bak dinledikçe daha çok üzerine gelirler takmayınca konuşur konuşur susar göz perdenin ve kulaklarının kapanması niyetiyle bol bol yasin 9 . Ayet oku. Müslümanlar asla gövde gösterisi yapmazlar mesela odanda namahrem resimler varsa girmezler yanına hâlâ yanında duruyorsa süflidir. Cuma günü selâ ve ezan vakti arası yanına sarıklı dede gelirse bilki süflidir o Kabe'ye cumaya gider müslümanlar.
Bunu kesin dene tecrübe ettik bir kumbara al eline elini kaldır ya rabb'i sen şahit ol ki bu kumbara benim sadaka kumbaramdır dolduğu vakit ihtiyaç sahibi birine vereceğim. Şimdi diyeceksin ki ne yapacağız bu kumbara ile? üzerine çok geldi süfliyat başını ağrıtıyorlar vs vs Al eline 1 TL deki euzu Besmele niyet ettim en başta Allah rızası için peygamber efendimizin şefaati pir Sultan Şeyh Abdülkadir geylani hz nin himmeti ve bana eza ve sıkıntı veren ne kadar süfli varsa hepsinin kahru perişan helak olması niyetiyle diyerek at kumbarana 1 TL yi sonra olacakları izle
Fatiha süresi okuyup hafifçe yüzlerine doğru tükürür miş gibi yaparsan yüzlerinin yandığını görürsün. Gözlerinden çıkan enerjiyle bile onları perişan edebilirsin de tecrübe lazım tutup Marid türünden bir cinniye de yapma aman ha sakın.
|
Yaparsa ne olur hocam merak ettiğimiçin sordum...