Alıntı:
twennywann Nickli Üyeden Alıntı
Sen imas’ı dinle. 3-5 tane istidraça aldanma. Güzel hissettirir yere kapaklandırır sonra gümm.
|
Sorma konusuna giremeyeğim zaten işaret teknikleriyle letişim kuruyordum ki artık hiç işaretlere bakmıyorum bazrn dalgınlıkla gordüğüm oluyor hızlıca birşey iletmeye çalışıyorlar bilinçli olarak şüpheye sokuyorum kendimi çoğunu anlamamayı başarıyorum nadiren de olsa birşeyler soyleyebildikleri oluyor.
Musluman olduğunu idda edenler geldi bi ara diğerleri "eee sen rahat oturacaksın biz burda savaşacağız yok oyle biz gidiyoruz" dediler pek inanmadim ama dinledim yine de çok güzel şeyler anlatiyorlardi nerde yanlis yaptiğimi filan tavsiyeler veriyorlardi çok ciddi sert mizaçlı ama ezan veya kuran duyduklarında "çok temiz çok kutsal gibi şeyler söylüyorlardı, Allah adı geçtiği zaman ciddiyetleri kayboluyor aşık bir çocuk gibi sürekli yalvarmalı bir hallere giriyorlardı sanki az önceki ciddi sert adamlar birden tirtir titreyen aşk acısı çeken Allah c.c a hayran korkak çocuklara dönüyorlardı.. aşağılamak için soylemiyorum bu kadar nefissiz davranmalarına ciddi ciddi hayran kaldım enerjimi olumlu şekilde değiştiriyorlardı ama yine de bazen sanki brnim enerjimi sonra bir şekilde emiyorlarmış gibi hissetmeme sebep oldular tamamen konuşmayı terkedip Mevla tealaya yönelip tevekküle sarıldım anında yaşadığım ferahlığı anlatamam ve hemen ardından padişahımız seni öldürür diye tehdit ettiler bende yav he hee dedim koardım iletişimi ama hrmen arkasından bir kaza tehlikesi atlattım çok şükür birşey olmadı hatta umursamadım korkmadım bile.
Bilemiyorum şeytan mı sonradan karıştı yoksa en başından beri rol mü kesiyorlardı anlamanın bir yolu olsaydı bilmek isterdim
Ve yine esseh mi yalan mı bilmek bıçaktan çekiniyorlar hiç yanımdan ayırmıyorum