Alıntı:
beyazalim Nickli Üyeden Alıntı
Göz ve kulak perdesi kapalı şekilde riyazatla yaptığın büyük hata olmuş kişi sanırki icabet edilmedi sadwce kwndi görmedi Ya Latif enerjisi yüksek bir esmadır, o enerjiden faydalanmak için mutlaka gelenler olur sana olmuşta negatif enerjiler dolmuş eve
|
evet hocam maalesef bilincsizce giristigim bu davette sanirim basima daha buyuk sorunlar actim, hani diyorlar ya simdiki aklim olsaydi girmezdim boyle islere ama, maalesef ev halkinida rahatsiz etmeye hatta yaralanmali zrar vermeye basladigini fark etmeye basladim, burada su an izmirdeyim, aktarci bir dostum var, tanidigi bir huddam hocasi varmis, az once gorustum bakalim yarina randevulastik, insallah bir faydasi olacak, Boyle bir sifaya vesile olmasi icin ucret talebinde bulunmuyormus kendisi, ha belki yapacagi islemler icin bazi malzemeler gerekebilir, onlarin tedarikini yapmak icin illaki ben karsilayacagim, haricinde bakalim insallah dogru insani buldum galiba, insallah buradan da paylasacagim durumu, Rabbim butun dertli olan Musluman kardeslerime Sifa versin...