Alıntı:
Yusufiyeli Nickli Üyeden Alıntı
Aslında ben sana yardım etmek için yazıyorum. Sen musallattan bahsediyorsun ve bu kulvarda ilerliyorsun ben sana başka bir bakış açısı kazandırmak için yazıyorum bu son yazım daha başka yazı yazmayacağım. Malum insan hayatında travmalar olur. Acı travmalar vardır o travmaları sistem bilinci ve belleği anında parçalar. Bellekten bir parça kopar ve o yaşantılanan sıkıntılı dönemler hafıza kayıtlarından tamamen atılır. Ama bu ayrı bir varlık olarak zihinde yaşar. Bir kapsül içerisinde yaşar. Buna da disosisasyon denir veya çoklu kişilik bozukluğu denir. Belki sende böyle bir vaziyet hasıl olmuştur.
Gelelim başka bir hadiseye bu konuların nasıl istismar edildiğine Y.C. diye sözde metafizikçi vardı, geçen günlerde vefat ettiğini öğrendim. Güya öte alemle konuşuyor oradan bilgi getiriyordu. Kendisi kişilerde cin veya başka varlık olup olmadığını anlamak için onlardan kendi resimlerini talep ederdi. Aldığı fotoğrafları Photoshop programıyla değiştiriyor renkleriyle oynuyor ve güya eğer kişi cinliyse fotoğrafta bir kedi silüeti beliriyordu. Bu şekilde üzeri oynanmış birkaç adet resmi bizzat bir dostum vasıtasıyla görme şansına eriştim. Y. Bey. Sonrasında fotoğrafa eklediği ‘’kediyi’’ sildirmek yani kişiden cini çıkarmak için ayrı para talep ediyordu. … uzun hikaye gelelim diğer konuya sende beni tanımıyorsun ve iddia ediyorum bu forumdaki herkesten kat ve kat daha fazla sıkıntı çekmiş bir kişiyim hala kanser de dahil birçok hastalıkla savaşıyorum. Korkum yok. Yaşım da yine tahmin ediyorum forumdaki herkesten fazladır hayat tecrübemin de çok olduğunu biliyorum . Bu kadar sana son yazım.
|
hocam estagfurullah ben yanlis birsey soylemek istemedim, hatta iyi niyetim belli olsun diye sona kalp de koydum, buradaki butun herkese saygim sonsuzdur inanin, yorumlariniz evet hosuma gidiyor, farkindayim beni baska bir taraftan dusunmeye davet ettiginize, ancak sunu soylemek isterim ki size, ben toplamda 4 ay psikolojik tedavi bile gordum bunun 1.5 ayi yatili, 15 gunu koma duruu gibi dusunun, yani benim o sekilde bir duzelmem olabilseydi eger orada psikiyatre, psikolog uzman doktorlar bu durumu cozebilirlerdi, inanin hocam bulabilirsem eger resimleri burada paylasacagim, kafamda ozellikle vucudumun degisik yerlerinde sislikler olustu, morartilar, dayak yiyordum resmen sabah kalktigimda, bir hocam fasli o beni uzun ugraslar sonrasinda toparladi, o camideki yasadigim krizden sonra, vucudumda bulunan soyledigine gore 14 tane pisligin o anda ciktigini hatta sag ayagimin bas parmagindan cikmis, ozellikle musallat olanin hala vucudumda oldugunu, beni konusturduklarini isminin aicha turkcesi sanirim ayse isinde bir cin oldugunu, buradan gidemeyecegini, gitsede kalsada olecegini bile bile burada kalacagini soylemis, onu cikarmak icin ugrasirken bakimi yapan fasli hocam vefat etti trafik kazasinda, ben aslinda bunlari burada aciklamak istemiyordum, ancak siz beni gerçekten yanlis anladiginiz icin açikliyorum, kalp kirmak istemem, kirdiysam HAKKINI HELAL ET HOCAM ki Rabbimiz ne diyor, 7 tane kabeyi yikin affederim amma benim yarattigim bir gonlu kirmayin onu kirdiginiz gonlun sahibi affeteden affetmem, o yuzden yanlis anlasilma olduysa affola hocam, ben YARADILANI SEVIYORUM YARADANDAN DOLAYI, tekrar hakkini helal et hocam