12.04.24, 20:14
|
|
Manevi
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 256 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
mdcet35 Nickli Üyeden Alıntı
hocam, sen duruma psikolojik yonden bakacam diye biz ortadan kalkmis olacaz gibi duruyoruz, bu senin bahsettigin durumlar evet genç bir birey, ado bir genç, herhangi bir ugrasi olmayan bir yetiskin olan birisi için geçerli olabilir, gerçekten hocam sen benim nelerle karsilastigimi goren bilsen, bu yazilari buraya degil yazmak, inan belkide Allah rizasi icin belki kendin olmasanda, baska bir Allah dostunu yardim icin kurtarmak amaçli yonlendirirdin, ama olsun, ben severim boyle arastirmali konulari okumayi, yinede Allah Razi olsun, Ama senin bu yaptigin paylasim konulari gerçekten benim yasadiklarimla uzaktan yakindan alakasi yok, en basit bir ornekle kendi ozel bir durumumu sana açiklayayim, sen veya burada olan herhangi bir kisi, camide o kadr cemaat arasinda kriz gecirdiginiz oldumu, hic bilmedigin dil ile bagirmaya basladinizmi, mimberin korkuluklarini kirip neredeyse devirmeye calistiniz mi!? (fransada mimbeler fazla buyuk degildir biradaki buyukler gibi sadece 4 veya 5 basamaklidir) kendinize geldiginde basinizda 8 kisiyle uyandinizmi? hocanin bir tanesi elini anlina, digeri sag isaret parmagina ve diger bir tanesine sag ayak bas parmagini tutmus, dualar okurken kendinize geldiginiz oldumu, yani hocam, gerçekten siz benim hakkimda hiç birsey bilmiyorsunuz, ama dedigim gibi gerçekten yazilariniz arastirmalariniz çok guzel, sizin su an yaptiginiz olay, 1979 yilinda çekilmis ilk korku filmi insanlari dehsete dusrmus hatta ve hatta gerçeken yasanmis bir film olan musallat turkçesi sanirim, o filmdeki rahibe inanmayan hakimlere benzetiyorum sizi, neyse hocam, yinede Allah Razi olsun bu bilgilendirmeleriniz için,
|
Aslında ben sana yardım etmek için yazıyorum. Sen musallattan bahsediyorsun ve bu kulvarda ilerliyorsun ben sana başka bir bakış açısı kazandırmak için yazıyorum bu son yazım daha başka yazı yazmayacağım. Malum insan hayatında travmalar olur. Acı travmalar vardır o travmaları sistem bilinci ve belleği anında parçalar. Bellekten bir parça kopar ve o yaşantılanan sıkıntılı dönemler hafıza kayıtlarından tamamen atılır. Ama bu ayrı bir varlık olarak zihinde yaşar. Bir kapsül içerisinde yaşar. Buna da disosisasyon denir veya çoklu kişilik bozukluğu denir. Belki sende böyle bir vaziyet hasıl olmuştur.
Gelelim başka bir hadiseye bu konuların nasıl istismar edildiğine Y.C. diye sözde metafizikçi vardı, geçen günlerde vefat ettiğini öğrendim. Güya öte alemle konuşuyor oradan bilgi getiriyordu. Kendisi kişilerde cin veya başka varlık olup olmadığını anlamak için onlardan kendi resimlerini talep ederdi. Aldığı fotoğrafları Photoshop programıyla değiştiriyor renkleriyle oynuyor ve güya eğer kişi cinliyse fotoğrafta bir kedi silüeti beliriyordu. Bu şekilde üzeri oynanmış birkaç adet resmi bizzat bir dostum vasıtasıyla görme şansına eriştim. Y. Bey. Sonrasında fotoğrafa eklediği ‘’kediyi’’ sildirmek yani kişiden cini çıkarmak için ayrı para talep ediyordu. … uzun hikaye gelelim diğer konuya sende beni tanımıyorsun ve iddia ediyorum bu forumdaki herkesten kat ve kat daha fazla sıkıntı çekmiş bir kişiyim hala kanser de dahil birçok hastalıkla savaşıyorum. Korkum yok. Yaşım da yine tahmin ediyorum forumdaki herkesten fazladır hayat tecrübemin de çok olduğunu biliyorum . Bu kadar sana son yazım.