Alıntı:
Maximillian54 Nickli Üyeden Alıntı
Selamün aleyküm , bugün evde otururken aklıma acayip saplantılı şekilde eskiden okuduğum sonrasında bir şekil silinen bir havas kitabı aklıma geldi ama bir türlüde bulamıyorum içinde yazanlar dan aklımda kalanlar şunlar ; bilmem ne duası okursun fırtına cini çağırırsın evinden çıkarsın filan fulan (burada dua yazıyor )ardından bir ormanlık ya da dereye gider azimeti okuya okuya bir taş alırsın ardından azimeti okuya okuya korkmadan eve dönersin .... İkinci bir dua ise kısmı abı hayat ile ilgiliydi aklımda kalanlar ise .... Bir müddet azimetten sonra temiz elbiseler giyersin ondan önce de afrika taraflarına çok olan bir tarafı mavi bir tarafı beyaz bir taş bulursun ( tam hatırlamıyorum siyah mavi de olabilir) ardından temiz kiyafetler giyip taşı çanak içine koyarsın (hatırlamadığım için burayı yazamıyorum ) ardından suyu iç abı hayat biznillah senindir ama bunu yapanların çoğu 100 seneden sonra nefret eder ( ya da onun gibi birşey) hatırladıklarım bu kadar ve evet biliyorum çok az bilgi var ama son olarak hatirladığım kitabın sayfalarının çok az olduğuydu max 200 , böyle bir kitabın varlığını bileniniz var ise yazabilirmi Allah rızası içün biliyorum boş beleş iş ama aklımda da kaldı 4 saatir arıyorum inşAllah bulurum hepinize teşekkür ederim Allah a emanet olun sağlıcakla kalın
|
sunuda belirteyim, davetlerin 1. şarti riyazattir riyazatsiz davet olmaz, ve riyazatsiz davetlerde cok agir darbe alinir, eger bir davette riyazat yoksa o davet ya eksiktir yada yanlistir