Alıntı:
mdcet35 Nickli Üyeden Alıntı
bu tur varliklarin var oldugu zaten kuran da da yaziyor, ama biz insanlar o alemdeki varliklarin enerjilerini kaldirabilecek kadar guclu degiliz, bu yuzdendir ki onlarla olan en ufak bir temas bize çok agir gelebiliyor, e birde yanlis bir hareketten husumetli olursak al basina belayi,
|
Şunu söyliyeyim onların enerjisini kaldırabilecek kadar güçlü değiliz dediniz tam aksine kaldırırız ve onlardan daha güçlüyüz biiznillah. İtikatt tam olursa samimi ve ihlaslı bir yaşantımız olursa ve karşı taraf ta ruhsatlı olmazsa karşımızda dayanamazlar. Onları bizden daha güçlü görmen kendine haksızlık olur oysa ki biz onlardan daha üstün yaratıldık. Eşrefi mahlukatız yani.
Alıntı:
mdcet35 Nickli Üyeden Alıntı
ben kendime koruma ve eve aileye koruma dualarini okuyorum her gun sabah aksam, bu dualari okurken bile sanki sirtim usuyor, buz kesiyor, namazda bile dua okurken ozellikle ayetel kursi felak ve nas, tuylerim diken diken oluyor, buz gibi oluyorum, hissediyorum birseyler var beni rahatsiz ediyor bu sekilde, binlerce kere sukurler olsun ki ayetler var dualar var korunmak icin bu tur enerjilerden de aklimizi kendimizi koruyabiliyoruz, dedigin gibi bu durumlari anlayamayanlar da deli divane ortalikta dolaniyorlar, Rabbim kotu musallatlardan bizleri korusun,
|
Önceden hiç bakım yaptınız mı bilmem lakin bu belirtiler varsa yaptırmanızda fayda olabilir.