Alıntı:
observer Nickli Üyeden Alıntı
Insanların buyuk kısmı zaten bu varlıkların batıl inanış ve hayal mahsulu olduguna ikna bir şekilde yaşayıp göçüyor bu dunyadan. Bir şekilde gorenlerden hazırlıksız donanımsız olanlarda muhtemelen kafayı bozuyolar Evın ıcınde gorunmeyen varlıkların dolaştıgı dusuncesine fazla takılırsan herkesin dengesi bozulabilir yani. Bi tv programında biri soylemişti. Fatiha okuyun her odaya ufleyin bu varlıkları kovmak ıcın dıye. Ayetel kursi de benim ilk aklıma gelen önlem oluyor benzer durumlarda. Bunları okudugun halde gitmeyenler oluyosa durum yaş tabi .
|
ben kendime koruma ve eve aileye koruma dualarini okuyorum her gun sabah aksam, bu dualari okurken bile sanki sirtim usuyor, buz kesiyor, namazda bile dua okurken ozellikle ayetel kursi felak ve nas, tuylerim diken diken oluyor, buz gibi oluyorum, hissediyorum birseyler var beni rahatsiz ediyor bu sekilde, binlerce kere sukurler olsun ki ayetler var dualar var korunmak icin bu tur enerjilerden de aklimizi kendimizi koruyabiliyoruz, dedigin gibi bu durumlari anlayamayanlar da deli divane ortalikta dolaniyorlar, Rabbim kotu musallatlardan bizleri korusun,