Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
Bol bol kuran oku Sılairahim et Salih kul ol ibadetini yap onların düşünceleri senin zihninde yankılanır
Yani zihin okuma Piskoloji ilmini bilmende fayda var ben hareketlerdende okurum bana bakan gözlerdende ha gözümü kapatıncaya kadar zikir halindeyim Zikir sadece Esma okuyarak değildir Allah ı andığın heran Allahı düşündüğün heran ve Allah rızası için yaptığın herşey zikir halidir
Vücut dili var gözünde dili var kendini hep eşkere eder yani ele verir .
Yani bunları öğrenebilirsinde kalp temiz olursa Hissiyat güçlüdür Ve kalbi anca Salih ameller ve kuran temizler ibadette temizler yukarda bahsettiğim zikşrde temşzler
Ama çok üzülürsün ve o ibadeti zikir halini de kaybedersin çünkü tanıdığın herkesin düşünceleri seni mutsuz edebilir
|
Hocam Benim Bir Tanıdığım İnsanda Bu Özellik Var.Adam Bana Bakmadan Kafamın İçinde Düşündüğüm Kelimeyi Bana Sesli Bir Şekilde Anlatıyordu.Onun Düşündüklerini Ben Anlamıyordum Ama Benim Düşündüğüm Cümleleri O Tek Tek Bana Sesli Bir Şekilde Eksiksiz %100 Doğru Bir Şekilde Söylüyordu.Psikoloji Falan Bilmez O Bence Başka Bir İlim Var Ve Bu Özellik Doğru Şeyler İçin Kullanılırsa Gerek İnsana Gerek İnsanlığa Çok Büyük Faydası Olabilir.