Alıntı:
Garip1isi Nickli Üyeden Alıntı
Hemen şuan oldu ne yapacağımı bilemediğimden buraya yazıyorum
Kullandığım ilaç gereği çok az rüya görürüm onlarda yakın zamanda ya batın cekmenın etkileri günlük hayatta olacak ufak hadiseler uyku ile uyanıklık arasında ayak sesi gibi bişey hissetim hemen ilk başta ayetel kürsü okumaya başladım bişey aha okumaya başladı dedi okudum bişey olmadı o sırada ilk defa böyle bişey olduğundan bağırmak istedim tüm gücümle ama bişey çenemden tuttu sanki beynimi bağırmak için çok zorladım belli üstümde güçlü koruma var zaten ondan sonra bişey sen bize yardım et bizde sana edelim dedi ben bağırmaya çalıştım ilk defa yapamadım normal kabuslarda hep yapardım sonra hani güreşirken birinin dizine dizimizi basarız ya yerden kalkmasın diye öyle bişey hissettim ama üstümde boylama var tam o şeyin baskı ettiği yerde onun etkisiyle uyandım diye düşünüyorum ilk defa böyle bişey oldu ama rüyalarımda anlamlı normal hayatta olacak ufak hadiseler mesela birine bütün hastalık teşhisi konacak sadaka versin gibi şeyler görüyor ve gerçek oluyordu şimdi bunu anlttın daha olmaz diyecekler demesinin çünkü rüyalarımı anlatabilir miyim diye istihareye yatmıştım sonuç olumlu şuan da etrafımda enerji gibi değişik bişeyler hissediyorum ama tam olarak ifade edemiyorum sanırım geri uyumam ne yapmalıyım ?
|
Ben de buna benzer şey yaşamıştım kardeşim ama Esma çekerken gelmediler gece yatağa uzanır uzanmaz yastığa başımı koyunca ayak ucundan başladı ağırlık çökmeye daha sonra bütün bedenimi sardı bağırdım ama sesimi yani başımda yatan birader duymuyor du sonra içimden besmele çekmeye başlayınca kaçı verdi