Alıntı:
Tuheymefyail33 Nickli Üyeden Alıntı
Çocukluğumdan beri annem babam ne derse yaptım ettim halen yaranamadım her şeyime karışıyor traşıma kıyafetime herşeyime sanki robotum sabah işe gidecem şöyle giyin böyle giyin dışarı çıkmıyorum pskikolojimi bozdular okul derdim oralı olmazlardı sonra git çalış dediler ne dediyseler yaptım üstüme üstüme geliyorlar. Yaptıkları aklıma gelince içten içe sinirleniyorum. Zekat ben demesem vermeyecek babam bana gelmiş iki rekatta tövbe namazı kıl diyor tiktoktan görmüş bu ikiyüzlülük zoruma gidiyor. İşlerine gelince biz ne dersek o işlerine gelmeyince sırt çevirme isteksiz konuşma başlıyor. En son bi düğne gittiler bi kız görmüş bana söyledi akşamdı gece saatleri bende sana yarın git gitme derim dedim 1 saat sonra sanki kız babası yarın söylerim diye konuşp laf vuruyor. Şu da var bana bu kadar karışıyorsa evlensem evime de karışır. Kardeşlerim gece dışarı çıkar baş edemiyoz diyip susarlar bana gelince öyle değil. Bi ara dedim istesem bugün namazı Allahın emrini bırakırım dedim siz nie illa bizim dediğimiz olacak diye tartışıyorsunuz benimle. Aklımı kaybedecem yakında
|
Maddi imkanın varsa ayrı eve çık ne kadar psikolojik baskı da yapsalar kalplerini kırmamaya çalış İnsanoğlu illa birileriyle imtihan ediliyor bu bazen en yakınları olabiliyor şöyle bir hadis duymuştum kaynağını bilmiyorum : İnsan ağacın kovuğuna girecek olsa Allah cc orada bir yılan yaratır onunla imtihan eder. Dua sabır tevekkülden başka çare yok.