Alıntı:
hayirlisi2021 Nickli Üyeden Alıntı
İnsan neden 45 yaşında kendini 2 evladı olmasına karşılık niye kendini zayıf korkak risk almadan mutsuz yaşar
Hep bir kaygı işim olmazsa evladıma nasıl bakarım
Böyle yaşamak istemiyorum yeter bittim
Varmı allah dostları bunun çaresi
|
Tevekkül eksikliği var demekki abi. Allah Yardımcınız olsun Abdulkadir Geylani Geylani Külliyatı okumanızı tavsiye ederim tevekkülü ve genel kaderimizi çok güzel görmemize vesile bir kitap
Alıntı:
hayirlisi2021 Nickli Üyeden Alıntı
İnsan neden 45 yaşında kendini 2 evladı olmasına karşılık niye kendini zayıf korkak risk almadan mutsuz yaşar
Hep bir kaygı işim olmazsa evladıma nasıl bakarım
Böyle yaşamak istemiyorum yeter bittim
Varmı allah dostları bunun çaresi
|
Bazı haberlerde Allah'ın(CC) şöyle buyurduğu nakledilmiştir;
İzzet'ime, Celalime, Cömertliğime ve Yüceliğime and olsun Benden başkasından Ümitvar olan herkese ümitsizlik vereceğim. ona insanlar arasında bir Zillet elbisesi giydireceğim. onu Huzurumdan kovacağım. Bana vâsıl olmasını nasip etmeyeceğim. bütün musibet ve sıkıntılar Benim elimde ve Ben sonsuz hayat Sahibi iken, Bunlar konusunda Benden başkasından nasıl bir beklenti içinde olunabilir! herkesin kapısının anahtarı kapalı ve anahtarları Benim elimdeyken nasıl Benden başkasından Ümit var olunup kapılarında el pencere Divan durulabilir! "
(Gunyetüttalibin Abdulkadir Geylani) Bir başka haberde ise Allah(CC) Şöyle buyurmuştur; bir kul sadece Bana bel Bağlar ve Benden başka hiç kimseden bir beklentisi olmazsa Gökler, yerler ve ikisi arasındaki bütün varlıklar ona bir tuzak hazırlasa Onun için bir çıkış kapısı Yaratırım. her kimde Beni bırakıp başka bir varlığa bel bağlarsa gökyüzünün bütün kapılarını kapatıp yeryüzünü ayaklarının altından çeker alırım, onu dünyada helak eder ve yorarım."
(Gunyetüttalibin Abdulkadir Geylani)