Alıntı:
Fionahanim Nickli Üyeden Alıntı
Maalesef namazı terk ettim. Kılarken de çok ağırlık oluyordu. Musallat atlatmistim ve 2 -3 senedir hala cekerim yine ama hoca seni kabile olarak sahiplenmisler dedi ve sürekli kendimi temizletmek zorunda kalıyorum. Ama bu sanki hiç sonu gelmeyecek gibi duruyor.
Beşeriyim illaki günah işleyecegim tövbe etmek de önemli fakat bana bütün kapılarımın açık olduğunu söylüyor. İsyan etmiyorum tabiki de bu da bir sınav ama hocanın yaptığı da hiç çözüm gibi gelmiyor. 1 ay en fazla 2 ay rahatlatıyor sonra şikayetler yine başlıyor.
Şu anda da namaz kilamiyorum yine ağırlık çöküyor. Kendini zorla demeyin çünkü cidden bu bambaşka bir şey inanın denedim. Ne yapmalıyım?
|
Rabbim şifa versin imanınızı güçlü ve sabit kılsın
Benim düşüncem tavsiyem bir soy tövbesi yapin benim paylaştığım kısa tövbeler var isterseniz onları okuyun
ALLAH'A dua edin günlük sadaka verin kendinize sadaka kutusu yapın evde
Sadaka Kutusu Niyeti de paylaşmıştım isterseniz uygulayınız
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
kilabilirseniz şükür namazi tövbe namazı 2 şer rekat her gün
kılın hiç bir günah
ALLAH'IN affından daha büyük değildir
Şeytanın baskına boyun eğip Allaha olan kulluğun simgelerin den biri olan namazi terk etmek insanı belki
ŞİRK e götüre bilir onun tövbesini etseniz iyi olur önce size kalmis tabi
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Link bıraktım
Şeytanın hangi günahımız dan ruhsat alıp geldigini bilip o kapıyı tövbeler le sadakalar la kapatirsak
ALLAH'IN izniyle hr şey düzelir Yaradan izin vermezse kimse bize yardım edemez unutmayin