Alıntı:
meneksebahar Nickli Üyeden Alıntı
Aslında bunu sorup sormamakta çok kararsız kaldım ve biraz utandım ama neyse bir ümit sorayım dedim... Benim lgbt li bir tanıdığım var ve o kişinin bu günahtan kurtulması için çok dua ettim tefriciye ayetel kürsiler ve daha birçok hacet uygulamalarını yaptım ama henüz kurtulmadı üstüne üstlük erkek sevgili yaptı? O çocuğun kalbini sevdiğim için kurtulmasını istiyorum ama konuşmakta hiçbir şeye yaramaz çünkü normal kabul ediyorlar. Ama bizim dinimize göre bu kesinlikle haram. Onun için nasıl dua edebilirim tavsiyeniz var mı?
|
LGBT ye yol açan faktörler ;
Yanlış beslenme özellikle erkek çocuklarının çok fazla fast food ve abur cubur tüketimi bnu arttırıyor .
Bende varım diyebilmek adına farklılık yaratarak kendini çevresine kabul ettirme alt psikolojide aileden yeterli sevgi görememek.
Akran zorbalığı , özellikle okullarda yaşanan akran zorbalığı çocukların psikolojij durumunu inanılmaz derecede etkileyerek çocuğun kendini kabul edememesiyle beraber farklı bir kimlik bürünmeye itiyor .
yakın zamanda komşumuzun oğlu bayağı bir horman değişikliği yaşadı yani erkek iken kız gibi davranışlar sergiledi , saç uzatmak bedende birkaç bölgede kadınsı değişimler , içe kapanıklık gibi .. hemen doktora götürüldü ve hormon testi yapıldı ÖSTROJEN ( kadınlık hormonu) nun yükseldiği fark edildi ve bunun özellikle yanlış beslenmeden kaynaklandığı tespit edildi akabinde TESTOSTERON (erkeklik hormonu) yüklemeleri yapılarak çocuk kendi kimliğinde dengeli bir şekilde hayatına devam ediyor . Ve bu çocuk henüz 15 yaşında ..
bu birçok faktörden kaynaklı bir hastalık olabilir fakat tıbben şifası vardır. lütfen ailelerimizi bu konuda bilinçlendirelim doktor kontrolü altında bu illetten kurtulabilirler..