08.04.24, 04:29
|
|
Bilgili Üye
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 3531 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
mdcet35 Nickli Üyeden Alıntı
evde korumalar yapiyordum, tahassun duasi ve ayetel kursi ile , ev halki da dahil herkes rahatti, kelebekmi guvemi ne geldi ilk once 4 5 gun namazlarda etrafimda ucuyordu, sonra at sinekleri cikti piyasaya, 4 tane hayatimda ilk defa 4 tanesini namaz kilarken etrafimda ucuyorlardi, 1 tanesi duvardaki aynaya surekli carpiyordu, digeri kafamin ustunde ucuyordu, gozlerime iki kasimin ortasina dogru yuzume carpmaya geliyordu allahtan gozlukler vardi gozumde , namazi bozdurmaya mi calisiyordu artik neydiyse, sabah namazina kadar ayetel kursi ve saffat suresi okudum dinledim, sabah namazinda 4 unude yakaladim attim disari, son 2 3 gundur 20 senedir oturdugumuz evde siyah fareler cikti, odalarda dolasmaya basladilar, ariyorum bulamiyorum, yani ciddi saldiiriya basladilar, bu durumlar olusurken hastalandim, 41 derece ates cikti, vucudum iltahap kusmaya basladi agiz burun karmakarisik oldu, camiye gidemez oldum , sonra da iste yine yakaladi beni illet ve herseyden vaz gecme duygusu basladi, hep ayni duzen, hep bir sekilde ortaya cikip yerle bir ediyor, hep kafada sorular sorduruyor, al iste o kadar hacet kildin, zikir yaptin, oruc tuttun, noldu ne degisti, kurtulabildin mi, gibi gibi, biktim usandim artik bu durumlardan gercekten
|
dikkat çeken bir detay var, musallatli kisiler ayetel kursi ve saffat suresinin bırak kendi
kendilerine okumayı, başkalarinin okumasina bile dayanamazlar, eger sen saffat suresi okuyabiliyorsan bu çok garip bir durum...
İmamı Şafi ra.
|