Alıntı:
Fionahanim Nickli Üyeden Alıntı
yazayım en baştan kısaca olayları
7 soyumuza yapılmış büyü varmış ben bunu bilmezken sürekli kendi ismimle sesleniliyordum ve aşkım vs bile diyordu o zamanlar dinden de çok uzaktım ve aşırı depresiftim ama yine de dua ediyordum bı gün karşıma rukye çıkıyor dinledim bende sıkıntılar çıktı
sonra şans eseri bir hoca karşıma çıkıyor arkadaşımin vesilesi ile ona gittim hem büyü yoluyla gelen hem de aşık cin musallati olmustum o zamanki belirtiler çok daha fazlaydı tabi sonra o hoca beni iyice temizledi bunlardan kurtuldum sayılır Allah razı olsun tabi ama 2-3 senedir hala çekiyorum hatta o zaman hayatımdaki kişiyle aramızı bozdular sınavdır dedim geçtim ama şimdiki kişiye de hakkımda beni kötüleyecek vesvese verirler dedi hoca ve iletişim yok
bunun haricinde ellerimde ve ayaklarımda titreme oluyor
arada rüyalarımda korkutmaya çalışıyorlar fakat rüyamda dua okuyorum gidiyorlar
intihar düşüncesi veriyolar (normalde kesinlikle yok)
sürekli takıntılik düşünce hali ümitsizlik vs oluyor iç sıkıntısı vs
bir de ben temizlendikten sonra dinime Allaha aşırı düşkünüm hani seve seve ibadet ediyorum bu varlıklar ne zaman gelse ibadetler yavaş yavaş gidiyor ve hayatımdaki insanla da konuşmuyoruz vs
nasıl tamamen kurtulucam 😥
|
1)“7 soyumuza yapılmış büyü varmış” -> Bakan kişinin açıklığına göre ve kendisinde hikmet ferasat olup olmayışına göre yorumlamayı yanlış yapabilir. Yapılan günahlar, üstünde büyü etkisinin AYNI etkisi olan Şerr Ruhsatlarına sebep olur. Sürekli yenileniyor sanarsın bide o günah kapısı kapanmadı diyedir. 7 soy dedigine göre soy adına ve kendi adına tövbe namazı her gün, ve soy ve kendi günahlarına kefaret niyetli sadaka hayr kurban
2)Aşık musallatı halk arasında kullanılan bir terimdir. Aşıklık durumu yoktur. Melez Irkın devamlılıgı için bazen öyle şeyler olur, kapı açıksa olur o da. Yine mesele günah kısmına gidiyor.
Çözüm Tavsiyleri;
1. “Ya Rabbi kendi adıma , anne babam adına soyumdan ölmüşlerin adına niyet ettim 4 rekat tövbe namazına (Her Gün)
2. “Ya Rabbi kendi adıma , anne babam adına soyumdan ölmüşlerin adına tüm günahlarımıza kefareti olmasına vesile olması niyetli senin rızan için sadakaya niyet ettim “ diyerek her gün 5 -10-20 tl gücün kadar evde sadaka kutusu yapıp at. (Niyet çok önemli haberin olsun, direk atmakla niyetle atmak farklı)
3. Bide ayrıyetten sadece kendi günahlarımın kefareti diye niyet ederek hergün sadaka at.
Bunların haricinde;
->sende,Baba anne veya soyda “Kınama, eleştirme,hor görme alay etme taklit etme “ varmı bir izle.
->Veya paranız temiz mi iyice bir araştır.
->Hakkını helal edemedigin varsa et her gün et tam olarak edene kadar hep ediyorum de et.
->Ana babadan helallik iste.
———
21 gün sabredebilirsen bir bunları yaparmısın? Faydasını görürsün diye inanarak yazdım. Biz gördük. Tecrübe ettigimizi yaziyoruz.