Alıntı:
ideal Nickli Üyeden Alıntı
Sirke var!
Ve sirkenden imalat edilen nesneler.
-Kimyasal adı, TocoPherol
(Sirke özü. Vitamin E yağı, 500İE)
Başım yüzüm ensem kulaklarıma, sürer idim uyuyabilmek için.
-Duvarkağıdı olarak var.
-Acetat(100% lik) kumaşı olarak var, yanlız etkisi için en az metrekareye 300g/m2 gerekir. Baldachin diye yatak üstü var. Yanlız dösek demirden olmaması gerekir.
-Sirkeyle kendinde minderaltı ve yorganüstü kalkan yapabilirsin. (Vakuumlu torbada bir kağıda sirke emdirir ve havayı çekip kapatırsın)
-Has gümüşten dikilen atlet vs var.
-Bakırda faydalı diye duydum.
-Kust Hindi var!
ufatılmış Ağactozu yani, içersin öksürük içinde nefessiz ve darda kalırsan.
-Kusti Hindi yağı var.
-Sedir-ağacının balı var!
450g.
14 gün süre sabah akşam büyük yemek kaşığı dolu.
Sindirim organlarındaki yenilmiş ve yerleşmiş enerjetik nesneleri temizler/atar.
-Sedir ve Senna mekki yaprakları var!
-Bunlar havas ilmine girmez elbet.
-Rukye üzeri tedavide bulunduğum yıllar, kurtulus yolu aradığımda edindiğim fikirden alıntıdır.
|
Selamın aleyküm kardeş bu kimyasalları sana işinin ehli mi önerdi bilmiyorum. Sadece bildiklerimi söyleyeyim:
Tocopherol, tokoferoller Türkçe'ye çevirisi daha bilineni vitamin E olarakta bilinir. Aslında bunlar birer antiokasidan özellikte maddelerdir. Alt fraksiyonlari vardir. Sirke özü degildir. Sirkede asetik asit bulunur. Sirke anası ile elde edilir. Tokoferollerin ve sirkenin bilimsel olarak uykuya bır faydası yoktur. Varlıkların üzerinde sirkenin faydası en bilinenidir. E vitamini ilk defa duydum.
Asetat bir kimyasal bilesendir. Asetondan tut boyalara tinere herhangi bir yapıyı negatif iyon kullanarak seyreltmeye yarar. Ama bununda türevleri vardır. Mesela seluluoz asetat bir yapıyı güçlendirmeye yarar ama ağaçlarda bulunan seluloz lifleri kullanılır. Asetilin esterlesmesiyle asetat meydana gelir. Öyle çok bilindik saf halde bulunabilecek bir şey değil. Çok sağlığa faydası dokunacagini sanmıyorum. Varlığa nasıl etki eder bilmiyorum.
Kust hindi, bu da buhurlarda kullanılıyor. Ulvi varlıkları crzbetme amaçlı kullanilabilir.
Sedir ağacının balı sindirim sistemine faydalıdır. Ama kastetigim sedir ağaçları kullanılarak elde edilen baldır. Yani yine arılar yapar. Ektra direkt ağacın kedni özütunden elde edileni bilmiyorum.
Bunlar aklıma gelenler. Doğruyu elbet Allah bilir.