Alıntı:
amircanmiu Nickli Üyeden Alıntı
Dipnot geçmek istiyorum lütfen kimseyi yaşadıklarıyla yazdıklarıyla hor görmeyin üstüne gitmeyin eşekden düşenin halinden eşekden düşen anlar demişler bazı şeyleri duyduğumuzda çok basit geliyor ama yaşamak bambaşka birşey örneğin ben kolumu kesin şimdi kucağıma verin gık demem o kadar soğukkanlı o kadar planlı düşünceli biriyim başak burcuyum hep bi sonraki adımı düşünüp hareket eder kaybettiklerime üzülmem gamsız derlerdi hep ağladığımı hiç hatırlamazdım ama şuan öyle bi durumdayım ki kaç yaşında olmama rağmen biri kucağına alsa dizine yatsam aylarca orda bağıra bağıra ağlarım gidip rahmetli dedemin mezarında sürekli onunla konuşur ağlarım ne oldum dememeli insan benim teselli bulacağım kimse yok tek başıma kendi içimde yaşayıp duruyorum
|
Geçmiş olsun kardeşim açık ve net yazicam ondan sana fayda gelmez anlattıklarına göre bunca şeyi yapmış fazlasıda vardir diye tahmin ediyorum .
Bunların yapmasinin nedenini anlatti mi mantıklı bir açıklama yaptı mı ?
Bazen anne baba sözü dinlemek lazim
Şey gibi düşün futbol maçın da hakem sadece gözünün önünü görüyor oda işine geldiği kadar ama taraftar sahaya daha hakim geniş açıdan her yeri görüyor tvler deki hele ful HD
Tabi en doğrusu nü Yüce Allah bilir
Gönül ister mutlu ol ama sevdiğinin bu hareketleri devam ediyorsa bnim pek umudum yok senin sınavın senin tercihin sonuçlarını seni etkileyecek