Alıntı:
amircanmiu Nickli Üyeden Alıntı
Dipnot geçmek istiyorum lütfen kimseyi yaşadıklarıyla yazdıklarıyla hor görmeyin üstüne gitmeyin eşekden düşenin halinden eşekden düşen anlar demişler bazı şeyleri duyduğumuzda çok basit geliyor ama yaşamak bambaşka birşey örneğin ben kolumu kesin şimdi kucağıma verin gık demem o kadar soğukkanlı o kadar planlı düşünceli biriyim başak burcuyum hep bi sonraki adımı düşünüp hareket eder kaybettiklerime üzülmem gamsız derlerdi hep ağladığımı hiç hatırlamazdım ama şuan öyle bi durumdayım ki kaç yaşında olmama rağmen biri kucağına alsa dizine yatsam aylarca orda bağıra bağıra ağlarım gidip rahmetli dedemin mezarında sürekli onunla konuşur ağlarım ne oldum dememeli insan benim teselli bulacağım kimse yok tek başıma kendi içimde yaşayıp duruyorum
|
Başak burcu böyle sevebilirmiymis
şaşırdım
Kız oğlak burcu oğlak burcundaki kişiler genelde düzgün olur yani yukarda bahsettiklerin oğlak burcuna pek yakışmamış yükseleni akrep olmalı
Tüm hayatını 1 insana baglamamalisin hayırlısını işte emin ol Allah hayırlı kilmissa ve kaderinde varsa yarında gidip nikah masasına otururaunuz burda tevekkül lazım kişi kalbindeki büyük sevgiyle imtihan olur hep
Başak burcundaki kişiler hep gözu renkli yani çakir mavi yeşil olur dizinde öylemi
Kardeşimle yasitsiniz olmayan birşeyi zorla oldurmak insanı Cook yıpratır kendinize bu kötülüğü yapmayın