Alıntı:
polat alemdar Nickli Üyeden Alıntı
selamunaleyküm arkadaşlar benim büyük bir sıkıntım var yardımcı olursanız sevinirim.
benim bir ablam var ve 4 evladı 12 yaşlarında ablamın kocası her zaman ablamı ve çoçuklarını yani yeğenlerimi dövüyor,
kuran kursuna gitmelerine engel oluyor şiddetle karşı çikiyor. ablamı aldatıyor, sürekli meyhanelerde her zamanda dayak yer, kaç kere polise gittik polislerin yanındada melek oluyo deli gibi hareketler yapiyo piskolog gibi bişeye götürüyorlar ordan çıktıktan sonra eve gidip tekrar saldırıyor ablama ve yeğenlerime. her ne yaptıysak o adamdan kurtulamadık.
Vallahi bu gidişle kafasına sıkacağım ablamın kolunda morluklar görmek istemiyorum artık
|
Boşanma en iyisi Ve ablana şöyle kafirun süresi okusun 3 defa okurken içinden eşinmin şeriinden sana sığınırım desin bu konuda tecrübem bu yönde tek çare ayrılmak öyle adamlarda gül gibi kadınlar heder oluyor ablanın arkasında dik duracaksan onu boşandır .
Yeğenlerin yanında enişteni kötüleme çocuklar nolursa olsun kin tutabilir .
Münafikun sureside iyi mücadele süresinde fakat oan tesir isterse kafirun süresi gerçekten karşıdaki adamı frenliyor şiddet olmuyor Çok şey okudum fakat kafirun süresi çok tesirli geldi aynı zamanda fil suresinide okuyabilir .
Çok sure okudum fakat kafirun süresinin zalimler üzerinde büyük etkisi var ve ablan namazlarında zilzal süresini okusun
Eve geldiğinde yasin süresinin 9. Ayetide tesirli olabilir çocuklarınada niyet etsin eşim bizi görmesin desin Allah Şiddetli azabıyla zalimleri yakalasın inşallah tek ve büyük bir azapla zalimin zulmü ile kadınlar çok imtihan olur fakat bunun avantajı çocukların anneye düşkünlüğü artıyor bazılarında ters tepme oluyor kardeş abi aile olarak ablana tek olmadığını hissettir veyahut şahsıma erkek olsam böyle bi enişteyi tenhada bi ağaca bağlardım