degerli yegenim sana forumdaki hocalar ve bilgisi olan arkadaslar anlatmislar bende
ufak bir katki saglar diye önerim olacak gerci sen önerilere kulaklarini tikamis illada ser de musallat da olsa o cinlere sahip olmak istiyorum diyorsun
ama bunlar miras gibi atadan evlada gecmez (imas hocanin dedigi gibi ocaklik haric) birde bazi dergahlarda birkac yil egitim alarak desturunu alir sin öyle iki günde isteyen isteginden cin talep etse olmaz o zaman herkes herkesten istesin senin annendeki izlenim musallatli olmasi büyük ihtimal su anda tanidigim bir kizimiz var musallatli oda fal bakiyor ve varliklari görebiliyor musallatlari sayesinde onlarin gözü ile görebiliyor ayrica el olayi ve varlik olayini önce rabbimiz kismet edecek o izin verirse olur senin benim dememle olmaz cok ugrassan bile eksik olur hem kendine hem karsiya zarar verirsin
inanki sonunda cok pismanlik duyacagin isleri istiyorsun su anda islerim ters gidiyor diyorsun bence sen coktan musallat yemis olabilirsin? bence @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hoca ile zit düsme sana bir baksin ve onun su sözü cok gecerli ben vebalini alacagim seylerin aciklamasini yapmam diyor ve cok hakli saygi ile