05.04.24, 00:51
|
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 1 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
twennywann Nickli Üyeden Alıntı
Bedduayı inşaAllah bu gece terkedip, 2 rekat tüm kötü dua kötü temenni beddua lanetleme kahırlarıma tövbe ettim de namaz kıl.
Sadece kalben birine şiddetli bir şekilde kötülük istemen bile Şeytana müsaade çıkmasına vesile olabiliyor. O müsaadeyi alan o kişiye gider.
Sen kendine sorucan? Acaba RasulAllah SAV benim yüzümden bir ümmetine şeytan gitmesine üzülürmüydü? Diceksin. Sonrada bedduaya tövbe edicen inşaAllahu Teala bugün itibariyle.
İkinci konu fal vs. Kahve kapağını kapattıgın saniyeden itibaren şeytana kapı açılmıştır, istedigini gelir söyler anlatır gösterir kafasına göre, kendisine kalmış. Tutar nasıl tutar?
A kişisinin Karin cinine gider sıkıştırır söyletir, bilgileri alır.
Sanada A kişisi şöyle böyle . Böyle tutar. Yoksa geleceği bilemez. Tahmin eder.
Sen nasıl haftaya anneme gidicem diyorsun tahmin zan niyet. Garantisi yok yüzde yüz gidecem diyemezsin belki ölüceksin bilmiyorsun? O da öyle, bilemez söyler belki tutar belki tutmaz.
Duayı etmek için ellerini kaldırıp amin dedigin anda , harekete geçiyor bazı şeyler. Ne oldugunu ben bilmem. Ama anında tesir tecelliyat başlangıç veriyor Rabbımız tarafından nasipse eğer uygun görürse Rabbımız.
Beddua da etsen tutar,
Dua da etsen inşaAllah tutar,
Ama beddua edersen; hem sana Şeytan musallat olur hem ettiğin kişiye olur ikinize de sıkıntıdan başka bir işe yaramaz. Ve efendimizi üzmek istemezsin hiçbirimiz istemeyiz.
Varlıkları çok uzak zannediyoruz. Çok özel bir çaba lazım zannediyoruz. Alakası yok. İç içeyiz. Uzak falan değil. Özel çaba gösterip ondakiler bana geçsin kafasındaysan annene git ayetel Kürsi oku, ondakiler saldırsın sana görürsün o zaman
Son kısmı yapma. Şakası yok bu işlerin. Aylarca zahmet çekenler var bir okumayla.
|
Zaten az önce birşey denedik bir dua verdim okudu cinler ona ağırlık verdi bana da verdi Ayetel Kürsi okudum sıkıntı yok şuan 😊
|