Alıntı:
mami3599 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar ne yapacağımızı bilmiyoruz annem kardeşlerim çok huzursuz konuşamıyoruz çok huzursuz durumdayız babamı nasıl iyi yaparız bir dua bir çare varmı Allah rızası için bir yol gösterin
|
kardesim selamun aleykum, benimde bir zamanlar kumar aliskanligim vardi, o zamanlar maddi olarak cok rahat oldugum icin pek zorlamiyordu, zaman iciinde çokus yasaaya basladim ve nasil kurtulurum bu illetten diye kendi kendime caba harcadim, bu iste en onemli sey bu illete olan kisinin kotu huyundan vaz gecme istegidir, kendi yaptigim okudugum esmaul husnayi verebilirim, ben kurtuldum cok sukur, bana etkisi oldu, Rabbimin El Kahhar ismini okudum her farz namazindan sonra ozellikle sabah namazindan yarim saat oncesinde, sayisizca, niyet edeceksin zikre baslamadan once, kalben gonulden, suresi yok adedi yok, ama 99 luk bir tesbihi 4 yada 5 defa ceviriyordum zikirde, simdi senin durum baban icin istiyorsun bunu, Kahhar ismi hem bir zalimi kahretmek icin okunan zikirdir, hemde kisinin kotu huylarindan kurtulmasi icinde sifadir, sen hocalarimizdan feyz al, babani kumardan kurtarma niyeti yaparak bu zikri yapmam faydali olurmu diye, ben kendi icin okudum faydasini gordum, bir baskasi icin hiç denemedim, ama baban oldugu icin faydasini gorebilecegini dusunuyorum, Rabbim tez zamanda babana sifa versin