Alıntı:
mdcet35 Nickli Üyeden Alıntı
hersey senin bahsettigin bu durum kadar kolay olsaydi, Rabbimin kuran-i Kerimme hizmet etsinler diye yarattigi bu mubarekleri biz gibi nefsine yenik aciz kullar hicbir zaman rahat birakmazdik, sanirim anladin, sen bir kulsun unutma, Rabbin tarafindan yaratilma amaci olan bir mubaregi kendi hizmetinemi almak istiyorsun, valla guzel kardesim, onume evreni koysan, sag tarafimada aklina gelebilecek en degerli seyleri soluma deselerki hic olmeyeceksin hep luks bir hayat bolluk bereket icinde yasayacaksin, ben rabbimin bana bahsettigi beni o gorev icin yarattigi Rabbimden vazgecip, aciz bir kul a hizmet etmem
|
biraz devrik bir cumle olmus, ben oyle bir gorevli olsam, rabbim tarafindan boyle mubarek bir gorev icin gorevlendirilmis olsaydim, Rabbimin bahsettigi gorevi birakipta aciz bir kula hizmet etmeye gelmezdi, ha Rabbim musade eder, o mubarege derseki, bu kulum beni cok seviyor git ona yardim et, heh iste en buyuk meselede burada, sor bakalim kendine , Rabbin seni cok sevmesi icin ne yaptin , ne yapiyorsun, ne yapabilirsin, en basiti, mucizesi olan Kuran-i kerimi ezberleyebilirmisin? hatmedebilirmisin? gibi gibi, rabbimin merhametinden rahmetinden sual olunmaz amenna, ama kolay degil gercekten