01.04.24, 22:19
|
Gayretli üye
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 10 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Hocam Sizi Çok Seviyorum. Eğer Bana Yardımcı Olabileceksiniz Özelden Size Sorular Sorabilirmiyim acaba
Alıntı:
mdcet35 Nickli Üyeden Alıntı
sen su youtube de bir hoca davet yapmis, minderlerin arasindan sari saçlari gorunen birsey var o video yumu izledin? o videoda avize sallaniyordu , kuran kendi kendine aciliyor felan, yaw kardesim o tur seylere inanma, hepsi para tuzagi, o kadar siddetli bir deprem olsa hicmi birsey yikilmaz, o elemanla irtibata gectin mi? gecmediysen gec istersen, sana ilk diyecegi sey aylik su kadar para odeyeceksin, oyle bir imkanim olsa, ruhanilerle boyle bir dostlugum olsa, kendi hacetlerimi(para mal mulk ) onlarla cozerim, musallatli olan kardeslerime Allah Rizasi icin de o ruhani ulviler le yardima kosarim, o turlu senaryolar bana pek inandirici gelmiyor, ayrica boyle seyler sir gibi olmali, kesinlikle kimse bilmemeli, yoksa elinden alinir, neyse yani sosyal medya tuzaklarina dikkat et derim, bu davetler oyle gosterildigi soylendigi kadar kolay degil, 41 gun oruc tutarsin, gunes gormezsin, sonucu bir hiç olarak kalir, az iman ile veya ne bileyim az bir bilgi ile olacak isler degil bunlar, ancak sufli ler gelir sanada cevrendekilerede musallat olurlar basina is alirsin dikkat et
|
AA Hocam Ben O Videodan İzledim Zaten.Ama Hocam Hiç Montaja Benzemiyor Gerçek Olabilir O. Hocam Sır Gibi Zaten Adamın İlmi Gitmesin Diye Yüzünü Açmıyor Peki Hocam İfrtiin Gelmeyeceği Ve Daveti Kolay Olan Buhur tütsü gerekmeyen Sadece Korunma Ve Namaz Vs.Şeyler Gereken Bir Davet Biliyomusunuz Böyle Ulvi Olan Dostluk Kurabileceğimiz Bir Ruhani Dost
|