Alıntı:
Mystic Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba ben Mehdi a.s Hz Muhammed'i (s.a.v) 3 defa rüyamda gördüm bana 4 büyük melek Cebrail a.s Azrail a.s Mikail a.s İsrafil a.s o olduğumu söylediler Mehdi a.s olduğumu söylediler ve Gerçekten ben bundan eminim ve kesinlikle ve asla ve katiyyen şüphem yoktur ve şüpheye düşürecek te bundan beni hiçbir kimse yoktur. Bana inanlar ve tabi olan kişiler vardır ki Allah onlardan razı olsun ve Deccali de gördüm ve Dabbetül Arz'ı da gördüm ve gerçekten şu anda Nur Cemaatine tabiyim ve Bediüzzaman Said Nursi Hazretlerini de görüyorum ve Tüm Dünyada inançlı Allah kulları Şahittir ve Allahü tealanın 4 büyük Meleği Şahittir ve Peygamber Efendimiz Hz Muhammed (s.a.v) Şahittir ve gerçekten Ben Mehdi a.s ve herkes için hayırlı olur inşallah bunu söylemem..!! Dinleyeceklere de teşekkür ederim.
|
Değerli kardeşim.
Bir Psikiyatrist olarak notlarınızı okudum. Düşüncelerinize saygı duyuyorum. Bazen günün yoğun geçtiği zamanlarda beynimizin dinlenme süresi uzun zaman alabiliyor. Uyumakta çok zorlanıyoruz. Etrafımızdaki insanlar dahi bize şekil olarak farklı gelebiliyor. Bu süre içinde türlü türlü etkileşimler yaşıyoruz. Karşımızdaki insanlarla iletişimde büyük sıkıntılar yaşıyoruz. Size acizane bir öneride bulunayım. Her hangi bir yatıştırıcı ilaç kullanıyorsanız da bırakın. Bulunduğunuz ortamdan yada yaptığınız işten bir süre uzaklaşın. Beyninizi nasıl dinlendirebiliyorsanız onu deneyin. Beyin dediğimiz organ da bir makina gibidir. Zorlanırsa en büyük sıkıntı insanın psikolojisinde meydan getirir. Dinlenin, bol bol yürüyüş yapın. Zira bazı düşünceler ve fikirler başkalarında büyük zararlar verir. Onlarında vebaline girmeyin. Rabbim (El-vasi) sizlere sağlık afiyetler ersin.