Alıntı:
JustMention Nickli Üyeden Alıntı
Hocam Ebu Yusuf'u Çağırmak İçin 300 Rekat Namaz Gerekiyor Cin Suresi Gerekmiyor.İkincisi İse Hz Muhammed Kolaylaştırın Zorlastirmayin diyor.Üçüncüsü ise İmam Caferi Ve Diğer Hocalar Havas Kitapları Yazmış Kenzül Havas kitabı gibi bu kitabı yahudiler için yazmamış biz "Müslümanlar" Bilgilenelim Hayatımızı Kolaylaştiralim diye yazmış.Sizin Bu Aşağılayıcı Şekilde Mesajlarınız Beni Çok Rahatsız Etti Açıkcası.Yok Onu Yapamazsın Bunu Yapamazsın Anladık Hocam Bir Tek Siz Yaparsınız Bu Alemde İnsanlara Yardımcı Olmayacaksanız Burda Ne İşiniz Var İnsanlar Birşeyler Öğrenmesin Diye Var Gücünüzle Çabalıyosunuz.
|
Hocamız bu ilme ömrünü vermiş. Hocamızı bayağıdır takip ediyorum. Zira emin ol amacı zorlaştırmak değil kolaylaştırmak güzel kardeşim. Geçen de seninle konuşmuştuk. Bunu yapamazsın şunu yapamazsın demesi de senin kendini tehlikeye atmaman içindir. Kendisinin tek başına yaptığını da kast etmiyor. Amacı kimsenin bir şey öğrenmemesi de değil. Konuşma tarzı kendine aittir orasına bir şey diyemem. Yıllardır havas ilmini hep araştırdım. Bu ilimle amel eden insanlarla da oturup sohbet ettim. Hep söyledikleri merak ediyorsan araştır lakin tek başına altından kalkamayacağın bir işe girişme dediler. Emin ol sırf seni düşündüğümden sana yazıyorum yoksa neden uğraşayım ki