31.03.24, 22:28
|
|
Manevi
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 203 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
mdcet35 Nickli Üyeden Alıntı
hocam simdi soyle bir durum var, insan basindan bazi olaylar gecmeyince maalesef tecrube edemiyor bazi seyleri, ben farkli yollardan da olsa bu varliklarla bir kac temasimiz oldu ( dokunmak veya gorusmek gibi dusunulmesin) o SIKINTILARIN ne oldugunu az cok biliyorum, ben o varlikla ilk karsilastigimda ruyamiydi gercekmiydi, yerdemiydim goktemiydim tuhaf bir ruhaniyet durumuydu, tir tir titredim, dudaklarim patladi korkudan, ucuklar sardi, sirtimda hala lekesi duruyor, koskoca bir morluk, kaslarimin her milimetresi gerim gerim gerildigini hissettim, basimin icinde sanki odun talasi basmislar beynim tirmalaniyordu, bunlar en iiyisiydi, ruh durumumdan bahsetmiyorum bile, bu tur yuksek makamli ulvi lere ulasabilmek icin, az once bahsettigim abdul kadir geylani hazretleri gibi cin veya ifrit veya seytan tarlasindan gecmek lazim, zaten orada sen o padissahi veya ulviyi hak edip etmedigin belli olur, manevi olarak saglamligin, iman olarak kuvvetin, akil olarak saglamligin test olunur orada, gecebilirse orayi mubarek tabiki zarar vermez muslumaniz elhamdulillah, iste o akil saglamligi kalmasi lazim sonunda, o kadar kolay degil o durumlar, hocalarimiz ilmi yuksek bu ise hakim olan dostlar daha iyi bilirler bu durumlari, yinede herkes yerinde guzeldir, Rabbim Hepiizin derdine esmaul husnalar yuzu suyu hurmetine sifa versin....saygilar
|
İlim çaba ister zaman ister uzun vadede uğraş tecrübe ister bir yol gösterici ister. Bir deniz düşün üstü beli ama altında nice nice varlıklar var sen o denize yüzme bilmeden atlarsan ne olur ? İlimde denizdir girmen için önce sağlam bir yüzücü olmak lazım daha önce o denizlerde yüzen birinden iyi bir ders almak lazım. Nice insanlar boğuldu ilim denizinde bu arkadaşın gözünün yaşına bakılmaz Allah'u teâlâ güç versin duamız böyle
2023..(Saff - 8)..2053
Hayat akıp gidiyor. Ertelemek, zaman kaybından başka bir şey değil. Sonrası olur da, sen olur musun acaba...?
|