Alıntı:
Teyrebaz Nickli Üyeden Alıntı
Çok haklısiniz ben bir ayeti bir Suriye okuyunca enerjisini kaldıramıyorum kalbim ağzımdan çıkıyor arkadaş cinlerin padişahıni Ebu Yusuf'u davet edecek büyük cesaret başarılı olursa tebrik etmek lazım.
|
hocam simdi soyle bir durum var, insan basindan bazi olaylar gecmeyince maalesef tecrube edemiyor bazi seyleri, ben farkli yollardan da olsa bu varliklarla bir kac temasimiz oldu ( dokunmak veya gorusmek gibi dusunulmesin) o SIKINTILARIN ne oldugunu az cok biliyorum, ben o varlikla ilk karsilastigimda ruyamiydi gercekmiydi, yerdemiydim goktemiydim tuhaf bir ruhaniyet durumuydu, tir tir titredim, dudaklarim patladi korkudan, ucuklar sardi, sirtimda hala lekesi duruyor, koskoca bir morluk, kaslarimin her milimetresi gerim gerim gerildigini hissettim, basimin icinde sanki odun talasi basmislar beynim tirmalaniyordu, bunlar en iiyisiydi, ruh durumumdan bahsetmiyorum bile, bu tur yuksek makamli ulvi lere ulasabilmek icin, az once bahsettigim abdul kadir geylani hazretleri gibi cin veya ifrit veya seytan tarlasindan gecmek lazim, zaten orada sen o padissahi veya ulviyi hak edip etmedigin belli olur, manevi olarak saglamligin, iman olarak kuvvetin, akil olarak saglamligin test olunur orada, gecebilirse orayi mubarek tabiki zarar vermez muslumaniz elhamdulillah, iste o akil saglamligi kalmasi lazim sonunda, o kadar kolay degil o durumlar, hocalarimiz ilmi yuksek bu ise hakim olan dostlar daha iyi bilirler bu durumlari, yinede herkes yerinde guzeldir, Rabbim Hepiizin derdine esmaul husnalar yuzu suyu hurmetine sifa versin....saygilar