Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
ne istiyorsunuz, nasıl bir yardim istiyorsunuz?
iftira atilip bu iftiralar mahkemede delil olarak sunulup bosanma sebebi olduysa , çocuklar sizde nasıl kaldı?
üstünüze almayin, ama ben öyle şeyler gördüm ki bu tür durumlari devamli sorgular hale geldim
|
Olaylar öncelikle ben bir fabrikada çalışıyordum iş yeri artık dayanılmaz hale geldiği için işi bırakmak zorunda kaldım daha sonra işi bıraktığım için eşimin akrabaları işi biraktiysa sende ondan ayrıl boşan demişler bunları duyunca kendisi ile konuştum kendisi bana evet söylendi ama ben onun için yuvamı yikmam dedi daha sonraki zamanlarda işte arkamdan ailesi sözde aç bırakmışım şiddet uyguladığımı esir hayatı yaşattığı mı falan söylemişler daha sonra amcası halasının kızı bir akşam gelip eşyalarını toplayıp babasının evine götürdüler daha sonra ne kadar uzlaşmak istesemde kendisi tarafından düşman gibi karşılandım hep bir öfke vardı üstünde bana karşı ve anlattığım şeyleri mahkemeye sunmadılar sadece çocukların velayetini bana verdiler hiç kimse konuşmadı bile benimle 3.4 ay gibi bir süre oldu Perşembe günü mahkeme oldu ama bu anlattığım olaylar 3-4 gün bile sürmedi herşey anı ve birden bire oldu yani yardım istediğim konu aslında büyü musallat olmuş olabilir mi ondan dolayı yardımınıza ihtiyacım var