07.03.17, 12:25
|
Daimi Üye
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 1587 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Varlığı ile Huzur Veren İnsanlar
Varlığı ile Huzur Veren İnsanlar;
Karşılaştığınız da veya uzaktan sesini duyduğunuz da hatta simasını hatırlayınca bile insanı tebessüm ettiren, içine su serpen kişilerdir.
Bazen aynı ortam da bulunmakla bile rahatladığınız, her zaman ve her konuda sizi dinleyeceğini bildiğiniz, görüşülebilen ya da görüşülemeyen yılların öneminin olmadığı, sizin için çok önemli olan, anlatmaya uğraştığınız da ne yazsanız eksik kalan güzel insanlardır.
Böyle insanlar da sizi içine çeken türden muhteşem bir enerji var. Varlıklarının verdiği güven ve huzur duygusu çok nadir hissedilen türden. O var ise herşey kontrol altındadır. Düşüncesiyle gevşeyip rahatlıyor insan. Çünkü onun kendine olan büyük güveni ve hakimiyeti size yansıyarak sizi yatıştırıyor.
Belki ruh eşiniz, kardeşiniz, öğretmeniniz, dostunuz, rol modeliniz, anneniz, arkadaşınız, sevdiğiniz vb. olabilir.
Bana göre çok özel insanlara yakıştırabileceğiniz bir sıfat. '' Susarak sarılmak kadar insanı dünyadan koparan muhteşem huzur. ''
Siz siz olun bu güzel sıfatı herkese yakıştırmayın. Yanılırsınız ve üzülürsünüz.
Allah sayılarını arttırsın.
7.000. good