Alıntı:
La Tahzen12 Nickli Üyeden Alıntı
bi tane ayette okudum ağlatanda Allahtır güldürende bu yüzden ağladığında Allah a içini dök güldüğümden şükret olmuyorsa çabala yine olmuyorsa tevekkül et
çok düşünme ayrıntılar kafanı bulandırma basit düşün karar ver çok ayrıntı vermen gereken kararı etkiler burcunu söyle o yönde tavsiye vereyim
etrafını azatma çoğalt senden razı olanların sayısı artsın bi gün peygamberimizin sav önünden iki cenaze geçer birinde etrafındakilere bu nasl biriydi der onlarda kötü der bu cenemliktir der 2. mefta geçer bu nasıldı der iyi konuşurlar bu da cennetliktir der .
yanı burda anlıcamız şu ki anne baba rızası Allah rızası akraba komşu rızası Allah rızası bunların öfkeside Allah öfkesi nahl suresinde derki Allah size iyliği akraballık bağlarını korumayı adaleti emreder emre uyun
bi erkek cenaze görürse taziyede bulunsun herkese iylik etsin çevresindekilere sözünü geçiremezse haksılın dıiyip geçsin bağ koparmak iyi değil sizi cehenneme sürükler
|
Haklisiniz, Allah razi olsun.
Burcum oglak, yukselenim yengec.
Yurtdisina tasindim zor seyler yasadim ilk zamanlar akrabalar cevre derken biraz ne yazik ki. Sonra toparladim.