13 14 yaşlarında bi kız çocugunun içine cin girdi
selamun aleyküm rüyamda kasırga türü rüzgarlar vardı Çok şiddetliydi öyleki önüne ne gelse kendiyle sürüklüyordu annem kapıdan girdi dışarda bişey alacaktı çok şiddetliydi rüzgar zor ilerliyorduk neyse ben felak veya nas okudum yürğme zorluğu gitti sonra biraz gittim bi yerde 6 7 tane beyaz sakallı amca vardı rüzgarla boğuşuyordular şefaf varlıklardı cindi sanırım yere yatırmış boğazlarını sıkıyordular onları izledim sonra annem benle devam etmedi kasırganın kuvvetli olduğu bi yere gittim insanlar kaşıyordu derken yanımda 13 14 yaşlarında bi kız çocugunun içine cin girdi tuhaf hareketler yaptı bende kızın boğazını sıktım La ilahe ilallah de dedim oda bilmiyorum diye kıvranıyordu 10 defadan fazla söyletmeye çalıştım en son söyledi İçinden cin çıktı
sonra baktım gençlere diyorum ki şehadet getirin bilmiyoruz diyorlardı falak nas okuyun diyordum bilmiyoz diyorlardı deli oluyorduö nasıl bilmezsiniz gibisinden bu rüyadan bana bi hisse varmıdır .
Resulullah sav buyurduki 'herkim kendisine fayda veya zarar giderdigine inanarak muska takarsa Allah onun hayatta hiçbir işini tamamlamasın başka bi rivayette ise 'kim muska veya temime takarsa Allah'a şirk koşmuştur . (Ahmed. 17372 ,Ahmed 16781.Elbani 492.)
|