Alıntı:
imas Nickli Üyeden Alıntı
siz bana birsey onermeyin, ama kitabini bile okumadan duymak böyle bilmediginiz konularda inatla iddia etmek insanin basina hep sıkıntı cikarir,
benim oglumun yasi senden büyuk hala bana şunu oku bunu oku diyorsunuz, benim ömrüm okumayla geciyor
hz rabianin kerametletini sayin bakalim ne keramet gostermis
Evliya olmanin sarti keramet, peygamberlik alametlerinden biri mücize gostermektir..
tamam gidin bir mürside havvas ilminde talebe olun. ögrenin, burada konusmakla olmuyor
|
Niye bu kadar sinirlendiniz anlamıyorum. Ben kadınları yerici konuşmaya karşıyım sadece. ayrıca kimin ne kadar önemi ve değeri olduğunu biliyorum. Mürşidim de var elhamdülillah. Bu havas ta kadınlara yer var 'konusu da bana biri söyledi dedim ben çok biliyorum demedim. Benim de şu kısa olabilir ama İnşaAllah öyle devam edecek ömrüm okuma üzerine kurulu. Sizin deyiminizle yolun başında görünen birine bu tepki fazla değil mi
Alıntı:
Cazgircinx Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Evet kurandada yazıyor. Meryem annemize vahyedildi. Hatta masita annemizin çocuklarını kaynayan yağ dolu kazana attıklarında perde kalkti rabbim oradaki melekleri gösterdi. Bu inkar edilemez zaten. Seyyidet nefise annemizi bilirmisiniz aldigi bir abdest suyuyla yürüyemeyen çocuk yürümeye basladi.
Bakın abla ben hiçbir zaman herhangi bir yazıda söylenene hemen inanmam. Müslüman araştırır okur ve istihare eder. Ben istiharemi yaptım sonuç olumlu isteyen yapabilir. İmas hocamıza da buradan saygılar.
|
Bundan bahsediyorum işte ya sağol kardeşim
Alıntı:
beyazalim Nickli Üyeden Alıntı
Kadın erkek eşit değildir Kuran da açıkça var..Kadın yok vahyolundu yok evliya demeyi bırakın onlar zamanın saliha kadınları bu zamanda da öyle kadın yok çıkmaz kadın havas ilminde yeri olmaz konu net..
Yaşınız küçük ilim içinde olan üstadlara şunu okuyun bunu okuyun tavsiye vermeyi bırakın hep derim illa edep illa edep...
|
Edebimi de yerimi de bilirim. Seviyeli tartışıyoruz bilgi almaya çalışıyorum. sırf savunmak için şunları demeniz doğru değil. Edebilme laf edemezsiniz.