Melhame-i Kübra - Mehdi ve diğer sorular
Bunla ilgili çok araştırma yaptım,Amik ovasında gerçekleşeceği söyleniyor.Sonra bu savaşın büyük bir dünya savaşına dönüşeceğini söylüyor.Araştırma yaptığım bazı diğer sitelerde.Bu savaşın zaten 1.Dünya savaşında yaşandığı,hatay için mücadele verildiğini yazmış birisi,diğeride mehdi diye bir şey olmadığı,İsa peygamberin gelmeyeceğini.Bunların Kuran dışı kaynaklar ve hadisler olduğu,lawrance döneminde hadislerle oynandığını hadislere fitne sokulduğu yazılmış,mehdiyetin bir şia inancına ait olduğunu,isanın gelişini ise hristiyanların kitapları yazdığı.Kuranın ise son peygamber Muhammed mustafa s.a.v olduğu kıyamete kadar başka bir peygamber gelmeyeceğini.Şuan dünyanın son evrelerini yaşadığı,zamanda,parada bereket olmadığını,sırada duhanın gerçekleşeceğini gökyüzünü duman kaplaması nükleer savaş olduğunu belirtmiş bazıları.Hatta bazıları bu nükleer savaş ile çok fazla hayvan,kuş türünün yok olacağı yeryüzünde ekinlerin büyük zarar göreceği yetişmez hale geleceği,Bu savaştan sağ kalan insanların yaşamına yerin altında devam edeceğinide peygamberimizin o gün geldğinde yerin altı yerin üstünden daha hayırlıdır hadisi ile anlatmış.Tabi bu kadar yazıyı okuyunca benim kafa çorba oldu tıkandım kaldım.Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda ?
|