Alıntı:
cininsanlar Nickli Üyeden Alıntı
Selamlar, çevrem hatta aşk ilişkilerimde hatta aile kan bağı olan kişilerin sürekli büyü ve terör konularına bağı olduğu şifreli hareket ettiğini gördüm ne egm ne farklı kolluk birimi bunları çözemedi hala aniden elektrik kesintileri kapı vurmalar benzer eylemler göstermekteler yapay kavgalar gerekse telegram app aracılığı bu konu bir çok kişi açtım arkadaşlar gayri müslüm cin kavmi olabilecekleri cin insan olduklarını kanısına vardık hepsi mahallece şifreli hareket etmekte onca korona salgını 1 kayıp bile vermemekteler hastaneye gitmeleri bile emir komuta zinciri oluyor yani taklit papagancılık yapıyor kızlarına isim vermeler hata evlilkler hep 3 işaret mevcut bunu benim zihnime girdiklerinde anladım hatta kan bağım olan kadın bile zihnime girip bana sapkınlık yapıp sonrası ben şeytanım diyip yıllarca görünmemeler mevcut yani bunlar cin insanlar kan bağı kurmuslar neyse odam periler konusmaya basladı felan neyse gectim birden seytan kahkaha atarak bir kızın isim ve kardeslerini söyledi dedim bu seytan guldugune göre oyun kurmustur neyse ertesı gun seytan fısıldagı isimli kız bana istagram arkadaslık kurdu dedim bu isim tanıdık geliyor neyse yazıstık bunlar felan hemen sevgili olduk hiç bir beklentisi yok aşırı saf ama rus tipli bir bayan bulgar neyse bu kızın davranısları şifreli olunca süphelendim sapıklık vs cabası sonrası ise 3 abisi olduğu bu 3 abisinin geçen gunler resmini paylastı benle hemen sildi sonra uyanıklık 3 abisi kafa kafaya vermıs corapları tersti kırmızı şimşek işareti vardı sonra dedim bu kız ya örgütcü ya ajan neyse arastırmalar yaptım uzun uzun 3 kişi kafa kafaya veriyorsa tapınakcı gibi ters çorap işaretleri varsa cin insan tayfasından oldugunu ögrenmiş oldum şeytanın avukatı filmi kevin oldum resmen olaylar böyle sapıtarak devam ediyor çevremde kan bagı kurmus gayrimesru yapan cin insanlar mevcut şimdi bunları kesin olarak nasıl yakarız bu ailenin ismi ve resimleri komsuları paylasabilirim acil durum ciddidir ve 3 daire kalıyorum 15 yıldır antidepresan kullanıyorum cinlerin sesleri kesmek için işe yarıyor lakin uyusturucu bu sapkınlık yaratıyor diye bıraktım ucucu kullanınca sesler kesilse bu sefer karsı bına cin insan suphelilerin dostları bagırıyor manyak manyak hareketler yapıyor ne terör ne egm korkmuyorlar bu garip bir konu yani benim düşüncelerimi ve konuşmalarımı duyuyorlar zihin okuma veya direk cinlerle adını çıkarma gibi olay öğrenme şimdi bana acilen ücretsiz cin yakma uzmanı gerekmektedir bu vatan millet durumu söz konusudur acil yorumlarınızı bekliyoruz bunları yakmalıyız türkiye çok garip şeyler oluyor vahşet dahil bunların parmagı oldugunu düşünüyorum
|
yazinin basini okumustum gerisini okumamistim mesaj yazdim
simdi tamamini okuyunca hayali bir dutum oldugu kesinlesti
15 yil depresan ilaclari simdide ucucu kullaniyormussun boyle hayal görmen cok normal