Alıntı:
Mrcngr Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle geçmiş olsun Rabbim yardımcınız olsun. Aşağıya bir link bırakıyorum oradaki uygulamaları yaparak üzerinizde bir şey olup olmadığını anlayabilirsiniz biiznillah. Okumaları yaptığınız veya okuduktan sonra içinizi sıkan, daraltan veya göğsünüze bir ağrı gelip gelmediğine bakın.
Veya abdest alın kıbleye karşı iki diz üzerine oturun ve 101 defa la ilahe ente subhaneke inni küntü minezzalimin Hz.Yunus (a.s)'ın duasını okuyun ve huu şeklinde suya üfleyin ve için suyun tadına bakın tadı normal veya tatlı bir su tadı mı yoksa acı veya ekşi mi.
Deneyin sonra bir daha yazın inşaaAllah. Mesajınızı görmem için sağ altta alıntı tuşuna basıp yazarsanız mesajınızı görürüm.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
sadece yunus as. duasıyla olmaz tespit,
sag elin işaret parmağı suyun içinde olacak, 11 ayetel kursi+ 111 yunus as. duası okunup tespit yapilir, alinti yaptigin kisiyede ben soylemistim uygulamayi ya o eksik yazmiş yada sen eksik yaziyorsun...
İmamı Şafi ra.
|