Alıntı:
ulubatlihasan Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Ramazan Hoca (sözde) mazlum gözüktüğü için milletin ilgisini çekti, internette de genelde halkın hoşuna giden sözleri paylaşılıyordu yoksa milletin hoşuna gitmeyen şeyleride konuşuyordu, ilmide yoktu öldü diye millet acıdı adamı evliya şeyhulislam yaptılar o kadar abartılacak bir şey yok. Adam fatiha okunmaz diyor, ben mehdi miyim bilmem diyor. Uydurma hadisleri kullanıyor, adam ben mehdinin adını biliyorum diyor cahil kesim şaşıyor nasıl bildi diye.
Şimdi dürüst cevap verin adam ben mehdi miyim değil miyim bilmiyorum diyor hala ona öldü diye acıyıp hoca gibi davranmak ilim ehli gibi muammele etmek ne kadar doğru ?
|
Sen öyle bil.Namaz kılarken Şehit olan bir Müslüman kendisi bana göre.Fatiha okunmaz demiyor daha ne duyduğunu bilmiyorsn gelip Burda yorum yapıyorsun.Ölüye Okunmaz diyor ve doğru.Sami Abi zaten bunun Hakkında Ayetlerden örnek verdi.Ölüye Kuran okunmaz.Sağırdırlar İşitemezler.Kuranda diyor bunu.Okuyup Ruhlarına Bağışlarsın o ayrı.