Alıntı:
Cazgircinx Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Anlattıklarının aynı galiba bendede var. Şuan kafam yerinde değil. Ateş basıyor bildigin. Ateste gözüme vuruyor sanki kömürü yaklastirmislar gibi
|
Hocam ben vücut kırgınlığını soğuk algınlığı ilaçları ile,ishali patates ile atlattım,en son deve dikeni tohumu tozu vardı kase yoğurdun içine tepeleme 1 tatlı kaşığı attım ishalde herşey aniden kesildi.Karaciğerimin olduğu yer gurulduyordu acaba dedim karaciğerde toksinmi var ne varsa deve dikeni tozu kullanınca ishalde gitti,çok illet bir hastalık,ishal sonucu vücut sürekli su kaybettiği için su içmek istiyorsun,suya doymuyorsun yine ishal yapıyor,bu sefer susuzluğu komple kesmek için soğuk su içme ihtiyacı duyuyorsun bu sefer kusturuyor,mideye katı birşey girince öğütmüyor sanki kalıyor midede,yardıma patates yetişiyor.Hem ishali kesiyor hemde sindirimi katılaştırıyor.Patatesde olmasa iyice elden ayaktan düşecektim.Sonra 1 tepeleme yemek kaşığı kekiği 2 su bardağı suyun içine atıp 1 su bardağı kalana kadar kaynattım,üstüne tam limonu sıktım böyle içerde virüs be varsa kuruttu gibi.Sonra iyileştim ama 5 gün çok çektirdi.İyi gelen şeyleri söyleyeyim,Kekik limon,deve dikeni tohumu tozu,birde vücuttaki kırılganlığı attıran soğuk algınlığı ilaçları.Antibiyotiği zaten alamıyorum eczaneden alsam daha çabuk atlatacaktım.