@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Kardeşim bu durugörü felan değil. Tamamıyla Allahin bir lütfu zira ahirzamanda muminin rüyası çıkar. Ertesi gün o rüya gerçekleşir hadisi şerifte ispatı var. Ama seninki ruyayida geçmiş kalbin demekki masum. Hani vardır ya insanlara karşı kötülük düşünmemek gibi bir örnek. Sen demek ki Allahı hissederek ona ilticada bulunuyorsun Rabbimde seni böyle bir lütfa mazhar kılmış. Sakın keşfim açıldı diyede düşünme bunlar rabbimin sevdiği kuluna bir lütfu. Senin yaşadığına benzer bende çok şey yaşadım. Ben deprem bölgesinde yaşıyorum. Daha depremden 2 ay önce günü değil sadece ayı gosterildi ve her yer sarsılıyordu yüzlerce ölü gördüm. Yerin altından 2 tane hortum dönüyordu. Sonra Amerika bayrağı gosterildi. Ben hazirlikliydim rüyadan sonra o gösterilen aya girdiğimde hemen ailemide alıp güvenli bir yere gittik. Birkaç kişiye bu olayı anlattım. Benimle alay ettiler. İnanmadılar. Tam da rüyamda gördüğüm gibi o gün içerisinde 2 deprem oldu. 7.7 ve 7.6 hamd olsun kurtulduk.
Bunun haricinde Daha korona çıkmadan korunmanın çıkacağı rüyamda gosterildi 5 ay sonrada korona çıktı. Kardeşim şöyle birsey var istediğin kadar namaz kıl yada kuran oku yada halvete riyazata gir Kalbin masum saf temiz olmayınca bu ameller boş olur. En doğrusunu Allah bilir. Nece namaz kılanlar görüyorum her türlü kötülüğü yapıyorlar bende bakıyorum madem namaz kiliyorlar bari namazı bıraksınlar kötülüğü öyle yapsınlar diyorum. Ne kadar üzücü bir durum. Kardeşim inşallah anlatabilmisimdir.