Alıntı:
westsilwer Nickli Üyeden Alıntı
Hocam kurani kerimi benden iyi bilirsin 40 küsür yerden namazdan 100 küsür yerden ilimden bahseder...
Aklını kullan der
oku der
sorgula der
bunlari demek istedim ben her zaman tv lerde cıkan şarlatanlara......Şimdiki gençlere sosyal deney olarak sormuşlar kuran da ney anlatiliyor diyorlar % 80 i namaz oruç diyor....
İLİM NEREDE HOCAM.....
kİTAP OKU DER ŞİMDİKİ KAFİR KENDİNİ MUSLUMAN ZANNEDENLER KADİN KİSMİ OKUMAZ DER......
İLİM NEREDE HOCAM.....KURAN SADECE ERKEKLEREMİ İNDİ....
O kadinlar allah neden cahil kaldin dediğinde sizce kimi suçlu gösterecekler
|
Önce ılim diyorsun sonra saçma bir şekilde hâşa Kur'an sadece erkeklere mi indi diyorsun? Nasıl bağdaş kurdun? Lafı çarpıtma kadın kısmı okumaz değil, kadın erkeler içinde okumaz. İlim demişsin Namaz ilim değil mi? Namazı bilmek orucu bilmek ilim değil mi? İlim derken ne anlıyırsun sen?
Alıntı:
westsilwer Nickli Üyeden Alıntı
bildiklerimi yazmıyorum alevi katliami bu ülkede hiç bir zaman olmamiştir....Sana ip ucu tüm katliamlar osmanli savasdan döndükten sonra olmustur....Sence kimleri katletmişlerdir.....
Bugunde aynisi olacak...
|
Peygamberlik Hazreti Ali'nin hakkıydı diyenin hakkı ölümdür zaten buna itiraz edemezsin! Peygamberliği Allah Celle Celalühü verdi ama bu saçma kafadaki insanlar hâşa sanki Allah Celle Celalühü işini bilmiyormuş gibi Aşlah Celle Celalühü hata yaptıya getiriyor şimdi sen hâla onlarımı savunuyorsun?