Alıntı:
Virgo Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba,
20'li yaşların sonlarında 30'lu yaşların başları ile birlikte ortaya çıkan büyük sağlık sorunları neden olur?
Kişi normal oturarak çalışan bir beyaz yakalı. Yani sanki hayat denilen sistem onu bile bile kasıtlı olarak acılara, sağlık sorunlarına zorluyor.
Bu bir ah mıdır, kader midir, beddua mıdır, günahlara kaferet midir nedir sormak istiyorum.
Yani şöyle bakıyorum abi millet kafes dövüşü yapar, hoplar zıplar, kavgalar eder hiçbir şey olmaz, sakınan göze çöp batar sözü gibi normal yaşayan insanda sürekli bir problem çıkıyor.
Yorum yaparsanız sevinirim, teşekkür ederim.
|
Kardeşim öncelikle Rabbim şifa nasip etsin, dünya imtihan dünyası denir gerçekten de öyle, sanki sadece kendinize öyle sanırsınız dısarda ki insanlara bakarsınız her şey tıkırında gözükür.Kendimden örnek vereyim belki kıyas olur şu an 35 yasındayım 3-4 yıldır hastalıkla mücadele ediyorum 4 ameliyat geçirdim aralardaki kesilme biçilmeleri soylemiyorum ,organ kaybım mevcut 17 yaşımdan itibaren prof seviyeye yakın spor yaparken simdi poset tasırken yoruluyorum en son ameliyatımı 3 ay önce oldum agrılarım devam etmekte ilk ameliyatımda büyü etkisi de var tabi beni yakınen her konuda ilgilenen @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocam biliyor Allah razı olsun ondan ve onun gibi vesile olanlardan, 10 yıl boyunca çocuğumuz olmadı şu an 5 aylık bebeğimiz var ve eşim kanser tedavisi görüyor,kimsemiz yok Rabbimizden başka ,ben de yarım bir insan olarak devam etmeye çalışıyorum,şuan da bile bunları yazarken göğsüm yerimden çıkacak gibi ,insanız çok zorlanıyoruz bir kaz daha düşün sebebleri aramaya çalış,ben bitkisel kürlere başladım ,Rabbim şifa verecektir ,yoksa her gün agrı ile uyanıyorsun doktorlar sürekli hap ilaç değişiyor çünkü sebebini bulamıyorlar ,inan ki imanlı öleceğimizi bilsek saniyesi bile zulüm bu dünya da kalmak.Selam ve dua ile dua eder dua beklerim kardeşim Allaha emanet olasın.Ayrıca cekilen sıkıntı ve hastalıkların ahirete kefaret olur Allah'ın izniyle.