2 gün önce babaannemi kaybettim dedem namaz kılarken hakkını helal et bana çok baktın deyip , dedem namazda selam vermek için kafasını çevirdiğinde yorganı kafasına kadar çekip yatmış uyur gibi ölmüs.. dün defnettik allah rızası için okur muusnuz ve sorum şu..
Yıkanırken bende vardım çocukları da vardı o an bizi gördü mü hissettimi ruhu orlarda bizimlemiydi sanki uyur gibi sonraları yanakları pembeleşti bizi hepimizi görünce mutlu mu oldu.. çok garipti inanamadım öldüğüne 4 gün önce beni sormus bide
Mezara koyduğumuzda hemen gitmedik yerini bilsin tanısın diye söyledik sürekli dinin islam kitabın kuran korkma burdayız diye toprak atıldığı an mı gelir münker nedir yada mezardan ayrılan son kişi gittiğinde mi gelir… sorgu kıyamete kadar mı devam edecek, yada sorgu mezarda bitince ruh nerde bekleyecek bizi hissedecek mi?
Bu arada ben ölüden ölğmden çok korkan biriydim ama o an hiç ürpermedim bile kalbim hızlı hızlı çarpmadı bile .. korkmadım hiç uyuyo gibiydi.. evini görsün diye yıkandıktan sonra cenaze arabasında az beklettik okuttuk o an herkesi gördü mü kendisine baktı mı okunan dualar onu ferahlattı mı inanamıyorum hala ölüm