Alıntı:
siruss Nickli Üyeden Alıntı
Benzeri benden başka birine sirayet etti. Yanına gittiğim bir arkadaş aniden sürekli esnemeye ve halsizlesmeye başladı. Bayağı kotulesince ayrıldım ordan, durumu nazara bağladı kendisi. Bence nazarla karışık ayrıca musallat, sihir gibi bir şey de var olabilir bende.
Sebebine şöyle bir yorum getirebilirim; eğer sizin yanınıza gelen kişinin enerjisi (olumlu veya olumsuz yönde olsun fark etmez) sizden yüksek ise ondaki size geçiyor. Eğer kişi negatif yüklü olsun( nazar, büyü sihir vb) gibi uygulamalara bağlı olarak enerjisi olumsuz yönde artmış olduğunda karşı tarafın enerji miktarından fazla ise, aktarım oluyor. Yada tam tersi pozitif anlamda ( sürekli dua eden ibadet ehli gibi) birinin yanında bulunduğunuz da sizinde enerjiniz artar ve oradan ayrılmak istemezsiniz.
Aslında bunun farklı bir bakış açısı olarak sanırım bakımda oluyor. Bunu işin ehli daha iyi bilir sadece okuduklarıma nazaran konuşuyorum; bakımlarda da bu enerjiden faydalaniyorlar. Her kişinin enerji frekansına kendisini esitleyip sanırım o şekilde bir analiz yapılıyor. Bu da kişinin bakım sonucunu oluşturuyor.
|
Teknik açıklama olarak güzel bir cevap oldu. Peki enerjimizi koruyabilmek ve karşıdaki kişiden negatif enerjilerin bize geçmemesi veya bizim enerjimizin çok kuvvetli ve yüksek olması için de uygulamalar biliyor musun. Çünkü benim kendimde farkettiğim bir şey var başkasından çok çabuk birşeyler sirayet ediyor bana bu yüzden herkesden uzak duruyorum. Aslında Allah rızası için uzak duruyorum ama mecbur kalınca korunmak için veya kuvvetli olmak için ne yapmak lazım