Alıntı:
nonick Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba, bir yakınımın yanında olurken kendisinden ve sesinden sanki alev, ateş ve hararet hissi geliyor. Yani kendisi sanki alevler içinde de o alevin harareti bana geliyor gibi. Acaba psikilojik mi bu durum yoksa batın ilminde bunun bir açıklaması var mı ?
|
Bazı insanların yanında benimde zihnim bulanır, Uyku hali gelir, yanından biran evvel kaçmak isterim.
Hatta bir keresinde yanında normalde bu duyguları hissetmediğim bir yakınıda hissedince içimden ayetel kürsü okudum ve hissettirmeden ona üfürdüm
taki kendimi iyi hissedinceye kadar tekrarladım sanırsam 12 defasında o uyku ve depresif hali geçince sordum, yanına hiç böyle; kem gözlü, dedikoducu, fal bakan yada çok haset olduğunu bildiğin biri gelip senle uzun sahbet ettimi yada yanıda bulundumu der demez, bir kadından bahsetti haset, iftiracı, dedikoducu bir kadın gelmiş.
Anladımki ondan bir şey bulaşmış yada ona birşey yapmış. Kişilerin enerjisi insanlarıetkiliyebiliyor. Ben bazı insanların yanında çok baskın duygular hissettiğimde hemen yanından kaçarım o yüzden çok fazla arkadaşım da yoktur.