Alıntı:
Tuana Nickli Üyeden Alıntı
Normalde havas ilminde o sayılar kesinlikle ne bir fazla ne bir az tam olarak çekilmeli ve çekerken hiç bir dil sürşmesi bile yapmaman gerekiyor.Ve günü ve saati oluyor . Yani haftanın belli gününde bir saatte yapılıyor.
Bu mübarek ismin zikri(351) adettir.Zikir saati Güneş,günü Pazardır.
zikir esmaları yaparken olay allah rızasından kayıp zikirin etkisini görim diye çekiyorsun bir beklenti içine giriyorsun.Taktir edersin ki bu tür okumalar allahın çok hoşuna gideceğini sanmıyorum.
Bunun dışında adam ayetel kursi okuyor her gün aylarca etkilerini görüyor vs Günün birinde diyorki bu gece okumayacağım adamı yataktan atıyorlar gece
Olay aslında diğer Allahtan bir teccelliden çok diyer varlıkların olayına giriyor.mesela sen sen bir dua ediyorsun ben bunu öğreniyorum ve sana gönüllü yardım ediyorum gibi..
Ya da mesela etrafında çok müslüman olan varlıkların oldugunu düşün Allah muhammed aşkı ve hatrı , hürmeti için gibi gibi kelimeler kullandığında doğal olarak zorunlu olarak belkide yardım etme zorunlugu duyuyorlar.
ben son okudugum şeylere göre tek başına esma çekmek çok tehlikeli çekilmemeli. Herkes kendine göre bir yol edinmiş durumda benim sana tavsiyem "Ya latıfün ya latıf. Bi lutfikel hafiyyü, bil kudretilleti, isteveytü biha alel arş " bunu araştırıp okuman ...
|
Değerli arkadaşım " ben son okudugum şeylere göre tek başına esma çekmek çok tehlikeli çekilmemeli" diyorsunuz. Ne okudunuz, kaynağı doğrumu, okunursa ne gibi sonuçları olur vs. sorularına bir cevap verebildinizmi.? Madem ki tehlikeli o zaman çekmeyelim. Doğru anladım yoksa yanlış mı yorumladım, bilemedim. Bu konuda biraz bilgilendirirmisiniz.