oncelikle soyleyeyim, bunu kendim denedim, 2 gun icinde geri aradi, eski esim cocukla ilgili bir problemden dolayi haksizlik etti bana mahkemeye vermisti, bu duayi sabah namazindan sonra 3 defa ve yatsi namazindan sonra 3 defa sadece onu dusunerek okudum, niyet ederek ismini soy ismini anne adi ve dogum tarihi ile birlikte, 2 gun sonra aradi cok uzgun oldugunu sinirli oldugunu kalbimi istemeden kirdigini ve mahkemeyi iptal ettirdigini soyledi, yanliz bu duayi nereden buldun nasil ettin kaynak nedir diye sorma soyleyemem, sadece diyecegim, o kisi ile temas etmis olman lazim, el ele dokunus olman lazim tabiri cahiz ise sicakligini senin bedenin almis olmasi lazim, tokalasmakta olur, birde o kisi ile birseyler paylasmis olman lazim, hediye alip vermek gibi, eger boyle bir munasebetin olmadiysa, bsa cikarmi birsey diyemem, bana etkisi cok cabuk oldu, umarim sanada faydasi olur, ha birde senin haksiz olman lazim, eger karsi taraf hakliysa o zamanda ise yaramiyor,
niyet edilir, falancanin oglu falanca dogu tarihi nin pisman olup benden ozur dilemesi niyetine... her okuma basinda bu niyetide tekrarla
“Allahumme ya mevdiü küllü şekva hifyetin veya kaşifü küllü beliyyetin ya münci Musa ve Muhammed ve İbrahim-ül Halil salavatü-llahi ve selamühü aleyhim ecmain. üduke ya elhi deamin mineşşitdete gafeti daüfet kuvvetehü ve kallet hiletühü duael garikul melhuf ellezi la yecidü li keşfi ma bihi illa ente ya errahmerahimin. Ekşif anna nezile bina min aduvvina ve adüvvike eşşeytan-irrecim. Ya Rabbel Alemin inneke ala küllü şey’in kadir, ve egusai, Ya Allah, Ya Allah, Allahümme ya Badiü la bidayete leke, ya daimü la nifade leke, Ya Hay, Ya Mühyil mevta ya kaimen ala küllü nefsin bima kesebet, ilahi ente Allah-ül azizül Cebbar. La ilahe İlla Ente ilahen vahiden.
Es’elüke bil kelimatil tamat el emnü vel afvü vel afiyete vel müafat el daimetü fiddini veddünya vel ahireti vel ehel, vel cesed vel mal, vel veled, vel müslimine ecmain. Ya Rabbel Alemin, inneke ala küllü şey’in kadir. Verhamni birahmetike ya erhamürrahimin. Vekşif anni ma nezile bi min dıykün ve küllema eredtü. ve hallisni halasan cemilen ya Rabbül Alemin”
|