CEVAP icin Allah razi olsun, biliyorum birseyler var hissediyorum, urpertilerim korkulu ruyalarim cok fazla, etrafimda birseylerin oldugunu biliyorum hissediyorum ama ta olarak goremiyorum evet, gecen gun namazda karsimda uzun bir kararti duruyordu, ayni gun o karartiyi evin koridorunda gittigini gordu, musallatmi baska birseymi bilmiyorum ama korkmuyorum, valla boyle korkutacagina gel gorun diyorum, yani butun korumalarimi yapiyorum hatta evi sirkeli su ile temizlemeye varana kadar, anneme babama korua dualari okuyana kadar, uhiye suresini okuyoru surekli bilgisayarda surekli kuran i kerim okur 24 saat, bende her zaman bir rituel yaparken 8 ayetel kursi korumasi yaprim kendime, saffat suresini okurum surekli bilgisayardanda acarim, ama bende bir problem yok, annem in yaninda durdum biraz, acikcasi bana guc yettireeyince annee musallat oldular gibi, onu konusturuyorlar, sacma sapan hareketler yapiyor son zamanlarda, kendi bilinci oladan namaz kiliyor oturarak ecburen saglik problemleri yuzunden, kac defa seccadesi ile uyurken buldum, napiyorsun diyorum birden namaz kiliyorum farz kiliyorum diyor panik halde, ona surekli surahi de su hazirlari kendim okur uflerim, ayriyeten direk kendisinede okurum uflerim, her gun o yatarken onun odasina telefonumu birakirim rukye acari rahat yatsin diye, yoksa geceleri hic yatmiyor aalesef, ben iyiyim cok sukur beni tek rahatsizliklari eklem yerlerimi bloke yapiyorlar agri veriyorlar ozellikle ayak bilklerim ve dizlerim, namaz kilmami engelliyor, kopsanizda kirilsanizda bu namaz kilinacak diyorum okuyup ufluyorum geciyor, bende bu turlu seyler oluyor sorun olmuyor gorunselerde problem yok, onlar sadece gucsuz insanlara musallat olabilirler, galiba annemi yasli kadini sectiler, ama bende elimden geldigince ona bu sekilde okumalarla yardim edecegim, kendisi zaten abdestli namazli cok sukur kurani kerimide okur, oda korkmaz boyle seylerden, biz insanoglu onlardan daha gucluyuz ve korunuyoruz cok sukur yeterki onlarin bezdirmelerine nefsimizi teslim etmiyelim, gerisi teferruat benim icin, Allaha tevekkul etmisiz cok sukur, Rabbimin bizlere sah damarimizdan da yakin oldugunu bildikleri icin ve bizler insanoglu Rabbimin bu dunyadaki halifeleri oldugumuz icin korkarlar bizden, boyle hayallerle bir gorunup bir kaybolan isik oyunlariyla karaltilarla korkuturlar, korkarsan o zaman uzerine gelirler seni ele gecirirler, ha yok korkmazsan etrafina musallat olurlar, onu farkedersen benim gibi uzuluyorsun ama elinden geleni yapabiliyorsun iste, ne kadar yeterli oluyor bilmiyorum, bu yuzden isi bilen bir Allah dostu ariyorum, selametle
|