Alıntı:
Cazgircinx Nickli Üyeden Alıntı
Gonenli mehmet efendi hz ni bilirim Allah ondan razi olsun. Bu dediğiniz zikirler çok kıymetli zikirler zira bir kere bir arkadasimin evine ziyarete varmiştim . Arkadasim evimizde surekli huzursuzluk oldugunu soyluyordu. Orada arkadasimla beraber bu zikrleri yapıyorduk. Senin bu anlatigin sekilde ama felak nasi biraz fazla okuduk gece tam 1.10 gibi evin pencereleri sarsilmaya başladı biz tabi daha fazla okuduk devam ettik lambayi kapatip okumustuk karanlikta onumuzde sanki savaş oluyor gibi elektriklenmeler olustu. Sabaha kadar okuduk sayı kaç oldu bilmiyorum artık. Sabaha karşı o şeyler o garip şeyler yok oldu. Evde bir huzur sukunet olustu. Ama o saatlerde baya bir esnedik arkamdan sirtima sanki birileri yumruk artıyordu. Yok oldu. Tabi ilk başta niyetimizi etmiştik Allahim okuyacagimiz sureler ile ve bu surelerin mübarek hadimleri ile bu evde olan musallat nazar ne varsa Allahim helak edermisin yok edermisin diye dua niyet edip öyle başlamıştık. O günden sonra arkadaşım ne kabus görüyor nede kötü birsey yasiyor ailesiyle huzurlu bir şekilde yasıyorlar hamd olsun. Evlendi de 2 de çocuğu var.
|
Maaşallah , o arkadaş adına sevindim.