Alıntı:
Cazgircinx Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Kardeşim ben boyle etkileme isiyle uraşmam ama sevdiğim bir akrabam kardeşim olsun ruhen evine gider kontrolünü yapar geri dönerim. Hatta bir kere uzakta kaliyordum kardeşimin evine gittiğimde rahatsizlandigini gördüm varlıklar onu rahatsız ediyorlardı tam 4 tane varlik gordum kadin erkek karisik bende onun yanında sesli bir şekilde ezan ayetel kursi felak nas ve euzu bi kelimatillahittammati min şerri ma helak. Okuyup kardeşimin üzerine ruhen ufluyordum evin diğer odalarina gidip kacanlari tutup okumaya eritiyordum.
Sonra geri bedenime dondugumde odasına içi karanlikken beyaz enerjilerle doldu sonra yatagim hafiften sallandi. Tabi öncesinde korumasına yapmıştım. Sabah kardeşimi aradim gece birseyler hissettinmi diye bana abi yatmadan biraz rahatsızdim başım agriyordu. Sonra uyudum rüyamda cami gördüm caminin dışında birkaç heybetli insan gördüm düşmanları kovaladilar dedi. Uyaninca kendimi çok hafiflemis ve mutlu hissettim dedi. Tabi bende ruhen yanına vardigimi soylemedim. Ama bana neden birsey hissettinmi diye sordu dedi bende yok gece yatarken dua okumuştum dedim. Sende okudunmu demek istedim dedim.
Böyle arada bur kontrolünu yapardım bazen aynı evde annemide kontrol ederdim rahatsız eden varmi diye.
|
Bilene hepimiz şebeke ağı gibi birbirimize bağlıyız bilmiyende anlamaz çok özel durumlar var anlatilmayacak tefekkür edip geçiyoruz Rabbimiz Ne yüce ne Büyük diyoruz.
2023..(Saff - 8)..2053
Hayat akıp gidiyor. Ertelemek, zaman kaybından başka bir şey değil. Sonrası olur da, sen olur musun acaba...?
|